Bemanningssamordnare/rekryterare

Lernia · HR & Personal · 12 maj

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som Bemanningssamordnare hos oss på Lernia Vetlanda.
I den här rollen ges du möjlighet att arbeta med ett engagerat och härligt gäng och bistå med dina kunskaper inom administration och personalservice.
Som bemanningssamordnare bistår du teamet i dess dagliga arbete. Kärnan och huvudfokus i dina arbetsuppgifter kommer att vara delaktighet i tillsättningarna av våra uppdrag genom att ansvara för annonsering, kandidatsökning, telefonintervjuer, personintervjuer och referenstagning.
Vi har en rekryteringsprocess som vi arbetar efter och här har du möjligheter att driva, utveckla och tillsammans med kollegor på kontoret skapa ett effektivt arbetssätt.
Du kommer även att vara behjälplig vid administration kring förekommande personalfrågor gällande våra bemanningskonsulter och bemanningsuppdrag, introduktion av nya bemanningskonsulter, anställningsavtal etc.

Formell kompetens

Vi lägger stor vikt vid din personlighet.
Utbildning/erfarenhet inom relevant område/bransch är meriterande.
God datorvana.
B-körkort och tillgång till egen bil.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av arbete med människor där kommunikation och relationsskapande är en del av vardagen. Du använder din förmåga att bygga förtroende, skapa relationer och vårda dessa för att bygga långsiktiga samarbeten. Du arbetar i en organisation där helheten är kärnan för att nå målet.
Du är en god administratör och trivs med liknande arbetsuppgifter.
Tidigare erfarenhet från Bemanningsavtalet samt arbete i arbetsverktyget Intelliplan är meriterande.

Personliga egenskaper

Du trivs i mötet med andra och har en naturlig förmåga att kommunicera med olika människor oavsett bakgrund. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad, ser möjligheter och uppskattar att arbeta i ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik. Dessutom har du god administrativ förmåga och är van att arbeta strukturerat i en spännande vardag. Din sociala kompetens är något som kännetecknar dig. Samtidigt som jobbet ställer höga krav på laganda och prestigelöshet är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning på heltid med placering i Vetlanda. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.
Jobbfakta
Ort
Vetlanda
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Kontakt

Ring Aida Aliskovic, 072-2541320

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 maj

Om företaget

Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige
Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig.