Konsultchef för Lernia i Vetlanda

Konsultchef för Lernia i Vetlanda

Om bolaget

Lernia Bemanning är ett statligt ägt bemanningsföretag som primärt riktar sig mot industri- och logistikbranscherna, men också mot kunder i andra segment. Vi är idag Sveriges största bemanningsföretag för yrkesarbetare. Som statligt ägt bolag håller vi hög standard vad gäller värderingar, samtidigt som vi har stort fokus på att göra vinst och skapa mervärde för våra kunder.

Lernia i Vetlanda

Lernia i Vetlanda har en stor del av våra kunder inom trä- och industrisektorn. Vi har hämtat oss starkt efter coronapandemin och är idag starkare än någonsin. Mycket av tillväxten har skett på en av våra större, befintliga kunder. Målsättningen under 2021 är att fortsätta att växa och ta fler lokala marknadsandelar. Kulturen på vårt kontor präglas av öppenhet, kreativitet och humor.

Om tjänsten

Vår starka tillväxt under 2021 gör att vi nu har behov av att utöka kontoret med ytterligare en konsultchef. I denna roll kommer du inledningsvis ha stort ansvar för relationen med en av våra nyckelkunder som verkar inom industrisektorn. Konsultchefsrollen innebär personalansvar för de inhyrda konsulter vi har samt kontakt med kunden. Vi vågar påstå att bredden du får som konsultchef är svårmatchad. Förutom relationen med kund och ledarskapet över konsulter kommer du även att jobba med nyrekrytering av konsulter och bearbetning av nya affärer. Därför krävs det att du gillar bredd och omväxling för att trivas med tjänsten. Du rapporterar till platschefen i Vetlanda, Aida Aliskovic.

Om dig
  • Kunder ska kunna lita på att du finns tillgänglig när de behöver få tag på dig.
  • Du har respekt för människors olikheter i ditt ledarskap, och har värderingar som ligger i linje med Lernias.
  • Du har ett positivt ledarskap och får konsulterna att prestera.
  • Lernia Bemanning består av människor med olika typer av utbildnings- och yrkesbakgrunder. Vissa har lång utbildning medan andra har gått den långa vägen. I denna roll är det viktiga att du har med dig de pusselbitar som är viktiga för en konsultchef; ledarskap, försäljning, relationsskapandeförmåga och social kompetens.
  • Lernia vill vara branschledande inom digitalisering. Därför kräver tjänsten hög digital mognadsgrad och förståelse för hur digitala lösningar underlättar vårt arbete samtidigt som mervärde skapas för kunden.
  • Du förväntas vara rörlig och ständigt i farten. B-körkort är därför en förutsättning.
Om vår process
  • Nedan finns frivilliga videofrågor som gärna får besvaras när du söker jobbet. Klippen gör att vi får en bra bild av vem du är och behöver inte hålla någon avancerad teknisk nivå.
  • Givetvis återkopplar vi när du sökt - antingen via mail eller telefon.
  • Vi är snabba på Lernia. Tveka därför inte med att söka, för processen kan gå fort om vi får in rätt person!
  • Har du frågor om tjänsten, kontakta Platschef Aida Aliskovic tel: 0722541320
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är vägen framåt!
Lernia levererar ledande kompetenslösningar för framtidens industri. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Lernia omsatte 2,7 miljarder kronor 2019 och finns över hela landet. Vi utbildade 15 000 personer och förmedlade 10 000 bemanningskonsulter. Lernia är auktoriserat som bemannings-, utbildnings-, rekryterings- och omställningsföretag av respektive branschorganisation. Lernia är ett värderingsdrivet företag. Oavsett vilken del av Lernia vi jobbar inom, och var i landet vi befinner oss, delar vi samma värderingar - Affärsmässighet, Pålitlighet och Lika och unika. Det hjälper oss att vara konkurrenskraftiga, stabila och lönsamma - nu och i framtiden. Läs mer på www.lernia.se