Trähusarbetare till Landsbrovillan!

Trähusarbetare till Landsbrovillan!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och kräver viss erfarenhet av arbete i liknande husproduktion. Kapning, spikpistolshantering, sätta isolering, ritningsläsning och sätta fönster är några av de arbetsuppgifter som förekommer i rollen som trähussnickare på Landsbrovillan.

Formell kompetens
  • Du har en godkänd gymnasieutbildning, gärna inom bygg
  • B-körkort samt tillgång till bil, truckkort eller traverskort är meriterande
  • Du har god kännedom inom ritningsläsning
  • Hantering av spikpistol är ett krav och hantering av övriga handmaskiner är meriterande
Vi ser att du som söker har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Samt att du fått goda kunskaper att hantera spikpistol. Alternativt att du har läst träteknisktutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du besitter ett praktisk handlag, har hög arbetsmoral, pålitlighet och god förmåga till samarbete. Vi ser att du som anställd hos oss är utåtriktad och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningsform enl. överenskommelse , omfattningen är dagtid och 100% heltid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landsbrovillan är familjeföretaget med generationers erfarenheter av husbyggande. Vår tillverkning finns i småländska Landsbro som är en ort med mångårig husbyggartradition. Under många år har vi tillverkat fritidshus under namnet Landsbrostugan, men i dag gör vi ingen skillnad på villor och fritidshus. Det är ju självklart att ett nytt hus ska ha samma bekväma standard och kvalitet, varje dag, året runt. Vi bygger helt enkelt vackra hus för olika ändamål.