IT-tekniker

IT-tekniker

IT-tekniker
Vetlanda

Kontorsspecial i Vetlanda förser företag med IT-tjänster och infrastruktur. Vi säljer även kopiatorer och skrivare. Vi har kontor i Vetlanda, Västervik och Oskarshamn. Nu söker vi vår nästa IT-tekniker som blir en del av ett erfaret team.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-tekniker kommer du ha ansvar för support och drift av våra kunders IT-miljö. Du kommer bland annat få sätta upp servers, konfigurera brandväggar och segmentera switchar. 

Du kommer ofta besöka våra kunder och förstå deras verksamhet och utmaningar. Du är den personen de vänder sig till för deras dagliga IT. Vi tror på hybridlösningar vilket innebär en blandning av lokal och molnbaserad IT.

Din profil
Till rollen som IT-tekniker söker vi dig som trivs i en miljö där du får vara ute och träffa kunder. Du har ett genuint intresse och nyfikenhet inom IT.

Som person är du en driven lagspelare som är duktig på att samarbeta och kommunicera. Du är mycket tekniskt intresserad, har ett öga för detaljer och levererar alltid med kvalitet. Du är bekväm med att fatta beslut och tar egna initiativ för att leda arbetet framåt.

  • Ett par års erfarenhet som IT-tekniker
  • God förståelse inom Microsoft och nätverksteknik
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

 

Kontakt och ansökan
För mer information om tjänsten kontakta Håkan Samuelsson på telefonnummer 070-3194231.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan via ansökningsknappen snarast, då urval sker löpande!

Välkommen med din ansökan!

 

Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 11 jan 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.