Strategisk inköpare till Hydro Building Systems

Strategisk inköpare till Hydro Building Systems

Om oss

Hydro Building Systems Sweden AB utvecklar och marknadsför system i aluminiumprofiler till tre affärsområden: Byggsystem, Golvsystem och Transportsystem. Vi marknadsför två starka varumärken, Sapa och WICONA och är marknadsledande i Norden med en omsättning på cirka 550 miljoner kronor. Vi är cirka 120 medarbetare och är verksamma med försäljningskontor i hela Norden och Baltikum. Hydro Building Systems Sweden AB ingår i den globala Hydro koncernen. Hydro är ett helintegrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter, vilket kombinerar lokal kompetens, världsomfattande räckvidd och oöverträffad kompetens inom FoU.

Utöver produktion av primäraluminium, valsade och strängpressade produkter utvinner Hydro också bauxit, förädlar aluminiumoxid och genererar energi som det enda 360°-företaget i den globala aluminiumindustrin. Läs mer om vårt företag och våra produkter på www.sapa.se och www.wicona.se

Dina arbetsuppgifter

Hydro Building System Sweden är i en expansiv fas och söker därför en Strategisk inköpare. I denna roll har du huvudansvaret över taktiska och strategiska arbetsuppgifter såsom leverantörsbedömning men även förhandling och avtalsskrivning. I ditt ansvarsområde ingår att driva förbättringar i bolagets inköpsprocess. Du ingår i projekt inom produktutveckling och underhåll samt medverkar i strategiska inköpsprojekt på regional och koncernnivå.

Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete och som drivs av att utveckla och förbättra samarbeten där alla parter blir vinnare. Kunskap inom byggteknik ses som meriterande medan vi kräver erfarenhet av att självständigt leda förhandlingar på nationell så väl som internationell nivå. Kunskap i engelska och svenska är därför ett krav och kan du även tyska samt har erfarenhet av SAP är det ett extra plus.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är trygg, prestigelös och en utmärkt relationsbyggare. För att lyckas i arbetet är det viktigt att du kommunicerar på ett tydligt sätt och har intresse, vilja och förmåga att se lösningar och hjälpa andra. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och driver det framåt, tar initiativ och håller tidsramar.

Vi erbjuder dig en plats på vårt kontor i Vetlanda och till en tvärfunktionell roll där dina kontaktytor främst är våra svenska och utländska leverantörer samt dina kollegor inom logistik, lager och produktion.

Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Kontakta gärna rekryteringskonsult Jenny Skoglund på 0470-34 98 73. Sista ansökningsdag är den 27 januari.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 27 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se