Hydro Extrusion Sweden AB söker en automationselektriker till fabrikerna i Vetlanda.

Hydro Extrusion Sweden AB söker en automationselektriker till fabrikerna i Vetlanda.

Arbetsbeskrivning

Som automationselektriker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter på vår underhållsavdelning i Vetlanda. I arbetet ingår konstruktion av PLC-program samt ritningar samt ritningar med EL-CAD stöd, driftsättning och intrimning av nya anläggningar och maskiner, felsökning och förebyggande underhåll. Du kommer ingå i en beredskapsgrupp för support på kvällar och helger.

Kompetens och erfarenhet

Arbetet ställer krav på yrkeskunskap inom el-området. Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av konventionell el, modern elektronik, reglerteknik och PLC-programmering. Kunskap i engelska fordras och B-körkort är ett krav. Meriterande om du har utbildning i mobil arbetsplattform och hetarbete.

Du som söker är utbildad industrielektriker har godkända slutbetyg och examen på gymnasienivå.

Egenskaper

Dina interna uppdragsgivare kommer att variera och därför värdesätter vi god samarbetsförmåga, lyhördhet och ett gott ordningssinne. Arbetet ställer krav på självständighet, initiativförmåga, flexibilitet och att du är kreativ utan att ge avkall på din noggrannhet. Du har ett stort intresse av att möta morgondagens teknik, förbättringsarbete och har vilja att utvecklas.

Ytterligare information

Vid frågor vänligenkontakta

Carl Backe underhållschef carl.backe@hydro.com 0383 94204

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 12-12-2020.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 jan 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydro Extrusion Sweden AB är den svenska profilverksamheten inom Hydro och marknadsledande inom strängpressning och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: Hem och kontor, bygg, industri, elektronik, transport med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Våra försäljningskontor finns i Vetlanda, Finspång och Göteborg. Försäljningsbolag finns i Finland och Baltikum.