Depåchef till Human Bridge i Holsbybrunn

Depåchef till Human Bridge i Holsbybrunn

Som depåchef ska du ha god förmåga att leda människor, samtidigt som du tar vara på den kunskap och drivkraft som finns hos medarbetarna. Du ska vara strukturerad i ditt arbete samtidigt som det måste finnas utrymme för flexibilitet. Ingen dag är den andra lik i vår verksamhet och att vara bra på problemlösning är därför en god egenskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för in- och utlastning samt produktion och lagerhållning. Med produktion avses iordningsställande av sjukvårdsutrustning, förbrukningsmaterial, medicinteknisk utrustning samt övrigt biståndsmaterial.

Du har personalansvar och arbetsleder personal, vilket innebär huvudsakligen praktiska men även administrativa uppgifter. Det är viktigt att du kan kommunicera tydligt. Produktion och planering förutsätter nära samordning med samt lyhördhet för projektavdelningens planering.

Rollen innebär att du behöver ha god förmåga att planera och fördela arbetsuppgifter. Ordningssinne, noggrannhet och aktiv medverkan i det dagliga praktiska arbetet är grundläggande för din funktion.

Urval sker löpande.

Tillträde snarast, efter överenskommelse
Är du intresserad? Hör av dig till oss!
Jörgen Sköld, 0734-23 55 04
Välkommen med din ansökan till: jorgen.skold@humanbridge.se
Mer info
Kontaktperson Jörgen Sköld
Telefon 0734235504
Område Vetlanda
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.humanbridge.se
Sista ansökningsdag 14 apr (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Human Bridge är en biståndsorganisation som utför materialrelaterade projekt. Årligen sker insatser till ett 25-tal länder. En del insatser sker i samverkan med andra organisationer, bland annat Läkarmissionen och Erikshjälpen. Vårt arbete består i att samla in, reparera och skicka ut sjukvårdsmaterial och handikapputrustning främst till länder i Afrika, Östeuropa och Mellanöstern. Textilier, såsom kläder och skor, samlas också in och går till direkta biståndsinsatser eller genererar intäkter till olika biståndsprojekt.

Bistånd, miljö och sociala insatser är Human Bridges kärnområden. Genom vårt arbete får vi vara med och göra skillnad för både människa och miljö.