Servicetekniker inriktning Entreprenadmaskiner

Servicetekniker inriktning Entreprenadmaskiner

Som servicetekniker hos oss på Höglandets Maskin Skog och Entreprenad AB får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter med möjlighet att styra och påverka din arbetsdag.
Vi är en mindre organisation och du bidrar därför aktivt till utvecklingen av verksamheten tillsammans med resten av vårt sammansvetsade gäng.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av:
  • Utföra nyinstallation, felsökning, service samt förebyggande underhåll och reparationer av entreprenadmaskiner, både ute hos kund och i vår verkstad
  • Instruera kunder om drift och underhåll av entreprenadmaskiner
  • Mekanisk, hydraulisk samt elektrisk felsökning och problemlösning
  • Servicebil tillhandahålls. Arbetet sker till största del ute hos kund inom vårt säljområde inom Jönköping- och Östergötlands län.
Vi erbjuder stor individuell utveckling med ett spännande och varierande arbete. Du kommer få lära dig saker varje dag och därmed förbättra och bidra till din egen kompetensutveckling samtidigt som du kommer få ingå i ett företag med stor laganda där vi tillsammans uppnår framgång.

Vi söker dig
Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet från fordonsbranschen och har arbetat med service- och reparation och entreprenadmaskiner. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet av el, hydraulik, teknik och heta arbeten är det meriterande.

Vi ser att du som söker behärskar svenska samt engelska i både tal och skrift.

Arbetet innefattar även viss dokumentation och vi ser därför gärna att du har grundläggande datorkunskaper.

Som person är du strukturerad, disciplinerad, effektiv och lösningsorienterad. Vid kundjobb ute på plats hos kund är det viktigt att du besitter en hög servicenivå, är initiativrik och klarar av att arbeta självständigt och självgående.

Viktigast för oss är dock att du är en lagspelare och en positiv person som vill ha personlig utveckling och bidra till vår positiva laganda och atmosfär på jobbet.

Ansökan skickas till: erik.steen@hoglandetsmaskin.se
Mer info
Kontaktperson Erik Steen
Telefon 0383747762
Email Mejla Erik Steen
Område Vetlanda
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hoglandetsmaskin.se
Sista ansökningsdag 10 juli 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Höglandets Maskins affärsidé är "att inom ett geografiskt närområde erbjuda kunder högklassiga produkter inom skog, lantbruk och entreprenad vilket tillsammans med en väl utbyggd service skall borga för högsta kvalitet".
Meningen är Höglandets Maskins verksamhetsidé. Hur den formulerats och vad den innehåller är inte något som kommit till på en fikarast. Istället är det flera årtionden av utveckling som reducerats till en enda mening, en koncis ambition och målsättning: Att sälja de bästa produkterna och ge den bästa servicen till kunderna. Det låter ganska enkelt i teorin. Det är svårare i praktiken - och kräver uthållighet, kunskap och ett stort engagemang.

I dag så är det Rottne skogsmaskiner samt Atlas och JCB entreprenadmaskiner som vi säljer och sköter eftermarknaden på i vårt område. Till detta följer en rad med andra märken av tillbehör och utrustning till maskiner av olika slag.