Junior svetsare till stabilt företag i Sävsjö

Om jobbet

Vill du jobba som svetsare i ett stabilt företag med stark teamkänsla? Då är det här tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som svetsare hos vår kund kommer du att arbeta med svetsning av produkter i stål och rostfritt. Svetsningen sker till största del manuellt men även svetsning i rundsvetsautomat förekommer. Produktionen sker i korta serier, vilket innebär att du kommer ha ett varierande arbete. Din inledande tid får du gå bredvid en erfaren svetsare tills du blir självgående. Du blir en del av ett team där alla hjälps åt och får möjlighet att lära av erfarna kollegor.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst gymnasieutbildning inom svets eller liknande alternativt svetserfarenhet genom arbete
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Svetslicenser inom MIG/MAG
  • Erfarenhet av att arbeta med ritningar
  • Liknande arbetslivserfarenhet
Som person ser vi att du är framåt och driven. Du vågar ta för dig och hjälper gärna till där det behövs, att kunna samarbeta och vara flexibel är viktigt.

Villkor

Start: Augusti
Placering: Sävsjö
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt GFL
Jobbfakta
Kontakt

Ring Clara Albinsson, 0709-47 86 88

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 aug

Om företaget

Vår kund är en av Nordens ledande leverantör av hydrauliklösningar. De har ca 600 kunder runt om Europa. Förutom kundanpassade lösningar erbjuder de ett eget brett standardsortiment av cylindrar, kolvackumulatorer, pulsationsdämpare samt ventilblock. Produktionen sker i fem fabriker i södra Sverige och en i Nastola Finland.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.