Aktiv kundmottagare till Evobus

Aktiv kundmottagare till Evobus

Är du en person med ett tekniskt intresse och som alltid vill göra det lilla extra för kunden? Vill du vara med och forma och utveckla din egen roll på företaget? Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Evobus har valt att utforma en helt ny roll som de kallar aktiv kundmottagare. I den rollen ligger det största fokuset på att finnas till för kunden, både innan, under och efter besöket på Evobus. Exempel på arbetsuppgifter:
 • Skapa ordrar och offerter
 • Skriva mottagningsprotokoll
 • Återkoppling till kund före, under och efter besöket på verkstaden
Du kommer jobba tätt tillsammans med kundmottagare och verksmästare på företaget där fokus alltid ligger på att göra kundens besök så bra som möjligt.
Under din första tid på Evobus kommer du att få en bra introduktion så att du på bästa sätt kommer in i din roll. I och med att det är en ny roll på företaget så kommer du att ha stora möjligheter att påverka hur rollen ska utformas.

Din profil

Skallkrav:
 • Svenska i tal och skrift
 • Tidigare erfarenhet av att jobba kundnära
 • Datavana
 • B-körkort
Meriterande:
 • B-körkort
 • Tidigare erfarenhet av kundmottagning/kundvård
 • Tekniskt intresse
 • Erfarenhet av fordon
 • D-körkort
Som person ser vi först och främst att du är serviceminded och gillar kundkontakt. Eftersom detta är en ny typ av tjänst på Evobus kommer du ha stora möjligheter att påverka urformningen av rollen, därför är du en person som är kreativ, lösningsorienterad och vågar tänka utanför boxen. Vidare är du stresstålig och har förmågan att kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Det är ockå viktigt att du är nogrann eftersom det i tjänsten förekommer dokumentation med höga krav på att det ska bli rätt mot kunden.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Vetlanda
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid.

Urval sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evobus är ett dotterbolag till Daimler, som är en av världens ledande busstillverkare. Evobus i Sverige ansvarar för försäljningen av bussar tillverkade av Mercedez-Benz och Setra. På Evebus utförs också reperationer, service och lackering av bussar. Evobus har totalt 75 anställda i Sverige där merparten av de anställda jobbar i Vetlanda. På kontoret i Vetlanda jobbar bl.a. mekaniker, kundmottagare och verksmästare.

Evobus är ett företag som tar hand om sina anställda, t.ex. genom att erbjuda olika typer av utbildningar för att öka sin kompetens inom specifika områden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.