Administrerande kundtjänstmedarbetare till företag i Vetlanda

Administrerande kundtjänstmedarbetare till företag i Vetlanda

Är du intresserad av administrativt arbete med stort fokus på service? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Hos företaget kommer dina arbetsdagar innehålla många varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att jobba med administrering av orders, tillhandahålla information till kunder och ge service via telefonsupport. Supportärendena kan innefatta hantering av beställningar, efterfrågningar eller förändringar hos kunderna.
Företaget består av engagerade och problemlösande medarbetare som tillsammans skapar en trygg arbetsmiljö i vilken det är en självklarhet att man hjälper varandra framåt. Som medarbetare kommer du att ha ett självständigt och varierande arbete och goda möjligheter till utveckling inom företaget

Din profil

Vi söker en flexibel person som är engagerad i sitt arbete och inte är rädd för att ställa en extra fråga när det behövs. Det är viktigt att kunna hålla lugnet i stressade situationer och kunna arbeta med flera uppgifter parallellt. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för problemlösning och en naturlig känsla för service. Att du har tidigare erfarenhet av serviceyrken är ett stort plus.
Skallkrav:
  • B-körkort
  • Engelska och svenska i tal och skrift
  • Datavana
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av administration, kundservice eller serviceyrke
  • B-körkort (för att kunna ta sig till arbetet då det är begränsat med kollektivtrafik)
Villkor

Ort: Vetlanda
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.