FS Service söker affärsinriktad Platschef till sitt Vetlandakontor

FS Service söker affärsinriktad Platschef till sitt Vetlandakontor

Om tjänsten

Vi söker just nu en affärsinriktad platschef till vårt kontor i Vetlanda. Du har relevant erfarenhet från ventilation eller närliggande bransch. Vi tror att du är en engagerad person som hela tiden vill förbättra både dig själv och andra samt utveckla samarbetet med befintliga och kommande kunder. Som platschef på FS Service i Vetlanda får du driva och utveckla din verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare i en växande entreprenörsdriven organisation. Du kommer att ansvara för enhetens ekonomiska resultat, orderingång, personal, samt tillhörande administration.

Anställning och tillsättning

Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Tillsättning sker löpande så välkommen in med din ansökan så snabbt som möjligt, dock senast 2019-04-31. I denna rekrytering samarbetar vi med Flit AB, för frågor om tjänsten kontakta Erik Kylberg tel 0768-646000 eller erik@flit.se
Mer info

Om arbetsgivaren

Om företaget

FS Service AB grundades 2004 i Skillingaryd. Idag består verksamheten av drygt 35 medarbetare med placering i Skillingaryd, Vetlanda samt Jönköping. Företaget är en ledande aktör inom ventilation, värme, kyla samt energi.