Reservdelssäljare till EvoBus i Vetlanda

Reservdelssäljare till EvoBus i Vetlanda

Är du säljaren vi söker?

Vi söker nu en reservdelssäljare till EvoBus Sverige AB.

Som reservdelssäljare kommer du arbeta med försäljning av reservdelar till EvoBus produkter Mercedes Benz & Setra. Du kommer även att medverka till optimal lagerhållning, en kundvänlig reservdelsbutik och ansvara för en del administrativa uppgifter. För att utveckla vår affär så arbetar vi proaktivt för att hitta nya kunder så kundbesök är en naturlig del av arbetet.

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen eller liknande och vana av reservdelshantering. Du är duktig på att bibehålla affärsrelationer och är van att arbeta proaktiv med att se och utveckla nya affärsmöjligheter. Goda kunskaper i engelska är ett krav och kan du även tyska så är det meriterande. Viktigt med god datakompetens och vana att arbeta i affärssystem, gärna SAP.

För att trivas i rollen är du tekniskt intresserad, lösningsorienterad, serviceinriktad, ordningsam och flexibel samt lätt för att samarbeta.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden!

Vårt erbjudande till dig!

Du erbjuds ett intressant jobb inom affärsområdet reservdelar. Ett omväxlande och utvecklande uppdrag i ett internationellt företag med välkända varumärken, kompetent personal i stark medvind och expansion. Senaste året har medfört kraftig tillväxt. För din personliga utveckling sker kontinuerlig utbildning både i Sverige och i Tyskland.

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Vetlanda

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 21 oktober, löpande urval tillämpas så ansök omgående direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst

Kontakt: I denna rekrytering samarbetar EvoBus Sverige med Codeq AB. Frågor och ärenden kring tjänsten besvaras av Codeq AB, Sören Holmlind 0515 - 128 00.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EvoBus Sverige AB is a wholly owned subsidiary of Daimler AG, which is currently the world's largest manufacturer of buses. EvoBus Sverige AB is responsible for sales of Mercedes-Benz and Setra buses, aftersales services under the brand name OMNIplus and sales of used buses under the brand name BusStore. For more information, please visit www.evobus.se