Industrielektriker

Industrielektriker

Till vår kund El & Projektering Vetlanda AB söker vi en erfaren och självgående Industrielektriker. En roll där du ansvarar för:
  • Felsökning, service och underhåll på mindre och större industrimaskiner
  • Nyinstallationer inom el/automation
  • Akuta och planerade ärenden
  • Dokumentation och rapportering
Du ingår i ett kompetent och trevligt arbetslag om ca. 30 medarbetare där ni tillsammans verkar för att utföra kunduppdragen till bästa möjliga kvalitet, resultat och med ett gott samarbete i fokus. Kunderna befinner sig normalt i Vetlanda med omnejd.

EL & Projektering erbjuder dig en intressant, varierande och utvecklande roll i ett genuint och affärsdrivet tillväxtföretag. Ansvarskänsla och samhörighet är något som ligger företaget extra varmt om hjärtat, kanske känner just du samma sak? Är korta beslutprocesser och ett starkt lagspel, andra viktiga parametrar för dig som söker en ny utmaning? Läs gärna mer om vårt trevliga kundföretag på www.el-projektering.se

Din profil

Du som söker denna utmaning innehar elutbildning på gymnasial nivå samt flerårig praktisk erfarenhet som Industrielektriker. Du är van att arbeta ute på fältet och har god ansvarskänsla och ett trevligt kundbemötande. Med fördel har du goda erfarenheter inom såväl el som automation och meriterande är om du behärskar PLC och programmering. Du trivs i den industriella miljön och har ett genuint intresse för ny teknik inom industriautomation.

Att du talar och skriver flytande svenska ser vi som en självklarhet, likaså att du innehar B-körkort. El & Projektering står självklart för firmabil.

Är du redo för en ny arbetsplats där du möts av trevligt ledarskap och härliga kollegor? Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Vetlanda.

Omfattning: 100%.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökningstid: Senast 16 december.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Moberg
Telefon 0470730191
Område Vetlanda
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!