Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu montörer till en av våra kunder i Vetlanda.
Som Montör kommer du jobba på line med varierande arbetsuppgifter. Din huvudarbetsuppgift kommer vara att montera på de olika stationerna. Vi söker dig som har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin.
Här är det viktigt att man kan jobba i högt tempo och samarbetar med sina kollegor för att nå goda resultat tillsammans.
Arbetet kräver noggrannhet och att man har känsla för kvalite.
Tunga lyft kan förekomma så krävs att du har god fysik.

Utbildning
Gymnasium med innriktning bygg och anläggning är meriterande eller någon form av träutbildning.

Erfarenhet
Du bör vara hantverkskunnig, noggrann och tekniskt lagd. Personliga egenskaper som är viktigt är att du är driven och tycker om att arbeta. Erfarenhet av trätillverkning är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Du är praktiskt lagd. Din sociala förmåga är hög och du gillar att arbeta både självständigt och i grupp.
Att jobba inom industrin är något du trivs med och du har hög arbetsmoral, förstår vikten av att hålla tider och arbeta efter utsatta riktlinjer.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av montering sedan tidigare.
Viktigt är att du behärskar det svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Intervjuer sker löpande.
Vid frågor kontakta Linda, linda.safstrom@diamantpersonal.se eller ring 0767819020

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstid om 6 månader med god möjlighet till tillsvidareanställning.
Jobbfakta
Ort
Vetlanda
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.