Lernia söker en montör till Designtak i Vetlanda

Lernia söker en montör till Designtak i Vetlanda

Arbetsuppgifter

Som montör till Designtak kommer du att arbeta med montering, bockning, ritningsläsning och verktygshantering av såväl stora som små komponenter. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Om anställningen
  • Placeringsort: Vetlanda
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, Dagtid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Designtak levererar formgivna och monteringsfärdiga entrétak av högsta kvalitet. Entrétaken har en unik aluminiumkonstruktion som ger lång livslängd med minimalt behov av underhåll. Återförsäljare är välkända byggkedjor, husfabriker och stora byggbolag. Företaget har sitt säte i Vetlanda med en fabriksyta på 3000m².
För mer information om företaget: www.designtak.se


Är du en driven person med ett stort intresse för montering? Vill du vara med och bidra till Designtaks framgångar? I rollen som montör till tillverkningsindustrin får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!