DeLaval söker distriktssäljare!

DeLaval söker distriktssäljare!

Vi söker en distriktssäljare med arbetsdistrikt i östra delarna av Jönköpings län.

Brinner du för affärer? Har du ett genuint intresse av försäljning och lantbruksbranschen? Vill du arbeta i en trivsam och öppen företagskultur som präglas av god gemenskap och en passion för vad vi gör? Sök då denna tjänst omgående!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker nu en säljare med ett genuint intresse av försäljning och lantbruksbranschen till vårt distrikt i östra delarna av Jönköpings län. Arbetet innebär marknadsföring, försäljning och projektering av anläggningar och system för djurstallar med fokus på mjölkproducenter. Arbetet som säljare är ansvarsfullt och självständigt och du planerar, utvecklar och driver arbetet i ditt distrikt i samverkan med serviceorganisationen. Du har stöd av den gedigna kompetens som finns i vår fältorganisation och back-office. Som säljare på DeLaval är du även områdets kontaktperson gentemot byggare, myndigheter och rådgivande instanser.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas och trivas i rollen

Har du:
  • Gymnasie- eller Lantbruksutbildning
  • Erfarenhet av försäljning
  • Vana att träffa kunder och att bygga relationer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Kunskap eller erfarenhet av lantbruk och/eller projekteringsarbete är meriterande
Är du:
  • Initiativtagande med starkt eget driv
  • Affärs- och resultatorienterad
  • Strukturerad med förmåga att planera och prioritera
  • Kommunikativ
  • Duktig på att bygga långsiktiga relationer
Vi erbjuder dig
Du har i rollen som säljare på DeLaval möjligheter att påverka Sveriges lantbrukares framtid och ekonomi - du kan göra skillnad! Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete i en trivsam och öppen företagskultur som präglas av god gemenskap och en passion för vad vi gör. Rollen som säljare på DeLaval kan erbjuda utmaning både för någon i början av karriären såväl som för någon med lång erfarenhet inom försäljning och lantbruk.

Du har genom vårt provisionssystem goda möjligheter att själv påverka din lön.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resor med hemmet som utgångspunkt. B-körkort är en förutsättning för tjänsten.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan på www.delavalcorporate.comUrval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 28 februari 2021.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tore Lönnberg på telefon 070-2680768.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.delaval.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning. Vi har 4 300 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har vi utvecklat lösningar och service för effektiv mjölkproduktion. Vår forskning och utveckling syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk. DeLaval är ett företag i Tetra Laval-gruppen.

DeLaval Sales AB ingår i Region Norra Europa och tar hand om försäljningen på den svenska marknaden, Företaget har ca 180 anställda. Huvudkontoret finns i Tumba söder om Stockholm, intill vår forsknings- och utvecklingsgård Hamra. Här ligger även koncernens huvudkontor och vår fabrik för mjölkningsrobotar. Du kan läsa mer om oss påwww.delavalcorporate.com.