Servicetekniker

Servicetekniker

Är du en servicetekniker med erfarenhet av reparation och service truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Vill du ha ett fritt arbete på ett företag med goda arbetsförhållanden och en möjlighet att arbeta med välrenommerade produkter? Då kan det här vara tjänsten för dig!Vår organisation befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och vi växer inom Service i regionen så söker vi Servicetekniker.

Ditt nya arbete:

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av diesel- och eltruckar samt andra förekommande maskiner inom Kalmars produktsortiment. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling.

Vi söker en person som kommer att utgå hemifrån och med hjälp av en servicebuss utföra reparationer och service för kunder i Östra Småland. Bor du i Jönköping, Nässjö, Eksjö, Vimmerby, Hultsfred, Målilla, Vetlanda eller omnejd tveka inte att ansöka idag.

Din bakgrund:
Vi söker Dig som har erfarenhet från reparationer av truckar, lastbilar eller entreprenad maskiner och vi ser gärna att du har fordonstekniskt utbildning. Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt och i team, som tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller. Att du har social kompetens ser vi som en självklarhet. Körkort klass B samt PC-vana är krav.

Vi erbjuder:
En arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med olika typer av fabrikat och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande, utveckling och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ.

För mer information är du välkommen att kontakta:
Martin Håkansson, Servicechef, 070-623 2108

Märk Din ansökan "Servicetekniker Småland" och skicka in den snarast, dock senast 30 september 2020 via e-post till rekrytering@kalmarglobal.com

Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Martin Håkansson
Telefon 070-623 2108
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kalmarglobal.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kalmar har det största utbudet av lösningar och tjänster för lasthantering för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Kalmar är branschledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar-lösning. Genom sin omfattande produktportfölj, sitt globala servicenätverk och förmåga att smidigt integrera olika terminalprocesser förbättrar Kalmar effektiviteten för varje rörelse. www.kalmarglobal.com

Kalmar ingår i Cargotec. Cargotecs försäljning uppgick till sammanlagt 3,6 miljarder euro år 2019 och företaget sysselsätter cirka 12 500 personer. Cargotecs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV.www.cargotec.com