Lödare / verkstadsmedarbetare till Kvarnstrands

Lödare / verkstadsmedarbetare till Kvarnstrands

Vill du skapa hantverk genom känsla och ett stort tålamod?
Vill du dessutom bli en del av en härlig gemenskap som präglas av positiv laganda?
Nu har du chansen att bli lödare hos Kvarnstrands.


Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kvarnstrands.

Om företagetIdag har Kvarnstrands totalt omkring 95 anställda. Företaget är verksamma i hela Sverige men deras kontor och verkstäder bedrivs i Ekenässjön, Nybro och Stange, Norge. Företaget har bland annat en modern maskinpark där Kvarnstrands tar fram de flesta verktyg som krävs för att uppfylla kundföretagens unika önskemål.

ArbetsuppgifterI rollen som lödare hos Kvarnstrands hanterar du lödning av olika form och komplexitet. Du löder i olika material och hanterar produkter av olika storlek och konstruktion. Med tiden lär du dig att vara strategisk och får framförallt en känsla för hur du ska hantera olika produkter, material och problem.

Utöver lödningen kan andra arbetsuppgifter förekomma som exempelvis: gradning, kapning av kilar med tillhörande tvättning, och kapning av kutterstål. Utöver detta kommunicerar du mycket med avdelningen innan och efter dig, dina kollegor som också löder samt konstruktionsavdelningen. Tillsammans hittar ni de bästa lösningarna för era kunder och producerar speciallösningar och hantverk i världsklass.

Observera att arbetat är stillasittande och kräver din högsta koncentration, därtill jobbar du med båda armar och ben för att skapa hantverket. Du löder med induktion kan därför inte ha pacemaker.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad grundskoleutbildning
  • God syn och koordinationsförmåga
  • Meriterande: förståelse för hur material påverkas när det värms upp, från svets-utbildning, arbetslivserfarenhet eller personligt intresse
  • Meriterande: kunskap i att läsa ritningar
  • Meriterande: arbetslivserfarenhet från industri och/eller verkstad eller likvärdigt
För att trivas i rollen krävs det att du har ett stort tålamod och en stolthet kring att arbeta med ett hantverk. Ditt arbeta präglas av känsla och återigen tålamod. Arbetat är stillasittande och kräver din högsta koncentration, därför trivs du med att jobba med dina sinnen och din känsla för att skapa de produkter som kunderna önskar. Vidare uppskattar du självständigt arbete likaväl som att samarbeta med kollegor, därtill trivs du i en verkstadsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Ekenässjön
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lödare, svetsare, hantverkare, industri, verkstad, heltid, vetlanda, ekennässjön, nässjö, eksjö,
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!