Automationstekniker / Servicetekniker / Robottekniker

Automationstekniker / Servicetekniker / Robottekniker

Har du ett intresse för robotteknik och kunskap inom el samt automation? Vill du arbeta i en varierande roll som präglas av frihet och teknik i framkant? Nu söker vi en problemlösande servicetekniker som har intresse för robotprogrammering och kundservice.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Automation Vetlanda AB.

Om företagetRobotteknik Automation AB är ett företag som startade 1998 och levererar automationslösningar till den svenska industrin. Företaget levererar allt från enskilda robotar, standardceller till kompletta produktionslinjer, allt enligt kundens önskemål. Robotteknik Automation AB utför även uppdrag inom mekanisk konstruktion, kundanpassade utbildningar, programmering, service/underhåll av Hyundai, Denso, Fanuc och Motoman robotar.

Som servicetekniker ingår du i ett nationellt och samarbetsvilligt team, som alla arbetar med robotar i företagets lokaler likaväl som ut hos företagets kunder. Därtill ingår det en hel del resande i tjänsten och du blir därmed tilldelad en förmånsbil.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker är du ansvarig för att sätta ihop robotar tillsammans med mekanikerna, men främst att programmera, driftsätta, underhålla / reparera samt felsöka robotarna. Tjänsten innefattar även mycket kundkontakt där du skapar relationer med företagets kunder och agerar rådgivande i din roll som tekniker. Vidare har du även mycket kontakt med dina kollegor på inköp och konstruktion men även med mekaniker och övriga servicetekniker. Tillsammans stöttar ni varandra genom era olika kompetenser för att hitta rätt lösningar till era kunder.

Du blir tilldelad uppdrag men samtidigt förväntas du att självständigt planera, organisera och strukturera upp dina arbetsdagar utefter vad som behövs göras och prioriteras hos de kunder som du har kontakt med.

Formella krav
  • Du har en god förståelse för el och automation
  • Du innehar B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: du har arbetslivserfarenhet med industrirobotar, exempelvis som servicetekniker för robotar eller robotansvarig på en industri
För att trivas i rollen bör du ha ett brinnande intresse för el och automation samt en vilja utvecklas inom robotprogrammering. Samtidigt är du serviceinriktad som person och räds inte för att få lite skit under naglarna. Vidare trivs du i en varierad roll och uppskattar att hamna i sociala situationer. Du är serviceinriktad och vill alltid hitta bästa möjliga lösning för dina kunder och kollegor. Därtill uppskattar du att arbeta med problemlösning och vill alltid laverare bra kvalité på arbetet du utför.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Vetlanda eller närliggande ort
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Industrirobotoperatör, robotoperatör, mekaniker, robot, tekniker, programmerare, industri, servicetekniker, automation, robotteknik, Vetlanda, heltid, service,
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!