Björkö industriprodukter AB söker Robotoperatör/skifttekniker

Björkö industriprodukter AB söker Robotoperatör/skifttekniker

Nu söker vi en driven robotoperatör/skifttekniker till Björkö Industriprodukter AB

Om Tjänsten

Nu söker vi en driven robotoperatör/skifttekniker till Björkö Industriprodukter i Björköby. Vi söker dig som vill vara med och påverka och bidra till en fortsatt stark utveckling inom detta området.

Som robotoperatör/skifttekniker kommer du i huvudsak betjäna robotceller, göra vissa ställ, viss problemlösning på både robotsidan och manuell CNC. Du kommer att vara delaktig i förbättringsarbeten i ett tätt samarbete med en teknikgrupp samt teamledare. Arbetstiderna är 2-skift och du kommer ingå i ett team som består av totalt femton personer. Du rapporterar till din teamledare.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du kan bidra.

Vi ser gärna att du har/är
  • Gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper inom bearbetning
  • Erfarenhet av automatiserade celler, erfarenhet av CNC och programmering
  • God förmåga att arbeta i team och kommunicera på ett tydligt sätt
  • Kvalitetsmedveten samt ansvarstagande
Du delar företagets värderingar
  • Ordning och reda
  • Smartflex
  • Laganda
  • Jag
Om Ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta thobias.josefsson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BIAB är ett legoproduktionsföretag med fokus på bearbetning av aluminium såväl strängpressad som gjuten. Vi kan erbjuda hela kedjan från råmaterial till ytbehandlad monterad produkt eller enbart den bearbetning ni söker.

Vi har egen verktygstillverkning, en modern maskinpark och kunniga medarbetare vilket gör oss till ett flexibelt företag med hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vi arbetar med ständiga förbättringar och långsiktiga relationer. Vi vill uppnå ett lönsamt samarbete för alla inblandade parter.