Bilmekaniker / Tekniker till Toyota Vetlanda

Bilmekaniker / Tekniker till Toyota Vetlanda

Vi fortsätter att växa och behöver utöka vår personalstyrka på serviceverkstaden för Toyota. Har du fordonsteknisk utbildning, erfarenhet av branschen och vill jobba i ett välrenommerat bilföretag ska du söka dig till oss.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som biltekniker utför du service samt de reparationer som förekommer i branschen på ett proffsigt och fackmannamässigt sätt.
Du kommer att arbeta både med person- och transportbilar såväl nytt som begagnat. Då våra bilar ligger långt fram inom t.ex hybridteknik kommer du få kontinuerlig utbildning genom Toyota för att klara dagens och morgondagens krav. Till din hjälp finns dessutom en modern verkstad samt erfarna kollegor.Din profil
Du jobbar troligen som biltekniker eller motsvarande idag och har några års erfarenhet i bagaget. Vi ser gärna att du är glad till sinnet och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Att du är engagerad och vill utföra ett bra jobb är en förutsättning.
Kompetenskrav
Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, datavana, B-körkort samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på ett bra sätt är ett krav.
Anställning
Anställningen är på heltid och tills vidare. Urvalsprocessen genomförs fortlöpande varför tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
Välkommen att komma in med din ansökan, gärna ett besök.
Mer info
Kontaktperson Morgan Johansson
Telefon 0383-761130
Email Mejla Morgan Johansson
Område Vetlanda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bil & Motor i Vetlanda AB grundades 1948. Idag är vi ett Toyota fullserviceföretag med komplett anläggning för bilförsäljning, service, reparationer samt skadeverkstad. Vi är för närvarande 13 anställda. Kundnöjdhet är vår starkaste drivkraft och vi har 2013, 2015 samt 2018 vunnit Toyotas finaste utmärkelse, Ichiban Customer Satisfaction Award, Sveriges nöjdaste kunder.