Underhållskoordinator till Beslag & Metall AB

Underhållskoordinator till Beslag & Metall AB

Arbetsuppgifter
  • Vara delaktig i planering/prioritering av avdelningens resurser
  • Administrera inköp av material och reservdelar samt administrera i underhållssystemet (uppdatera maskiner, reservdelar och underhållsinstruktioner) Det underhållssystem vi använde är Maint Master.
  • Stödja kollegor i hantering av arbetsordrar och reservdelar i underhållssystemet.
  • Ta emot gods och kontera leverantörsfakturor
  • Utredning och inköp av reservdelar vid akut driftstopp
  • Ha ständig kontakt med leverantörer, utveckla en bra relation
  • Ansvara för underhållsavdelningens lagerplatser
  • Tillsammans med underhållschef utveckla underhållsprocessen
Formell kompetens

I denna roll är det viktigt med god datavana, erfarenhet av underhållssystem är meriterande liksom erfarenhet från teknik, industri och/eller underhållsarbete. Vi ser gärna att du tidigare har studerat inom området och har ett intresse för teknik och underhåll.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, gillar ordning och reda och utmanas av att alltid se möjligheter till förbättring. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att ha ett brett kontaktnät såväl internt som externt. Eftersom arbetet även innebär mycket kontakt med leverantörer/kunder är det viktigt att du har ett affärsmässigt och ekonomiskt tänk med dig i din roll som koordinator.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Direkt anställning på Beslag & Metall AB, Ekenässjön

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer sker löpande.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 nov 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beslag & Metall är ett familjeföretag i Ekenässjön som tillverkar och levererar komponenter främst till fordonsindustrin. Produktionen är uppbyggd på avdelningar som pressning, svetsning, ytbehandling och montering. Företaget grundades år 1938 och med över 80 års erfarenhet har man byggt upp en stor kompetens inom plåtsegmentet. Idag producerar Beslag och Metall komplexa artiklar i höga volymer i material som stål, aluminium, rostfritt och mässing. För mer information om företaget och produkterna, vänligen gå in på hemsidan; www.beslagometall.se

Vi söker en affärsmässig och strukturerad underhållskoordinator till underhållsavdelningen. Som koordinator är du spindeln i nätet på avdelningen och ser till att stödja kollegor samtidigt som du administrerar underhållsarbetet på ett strukturerat sätt, främst via vårt underhållssystem. Du kommer att vara anställd som tjänsteman och underställd underhållschef.