Servicetekniker Truckar

Servicetekniker Truckar

Vårt företag befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och vi utökar servicestyrkan i Eksjö med omnejd.

Du ingår i ett team av tekniker i östra Småland. Dina arbetsuppgifter blir service och reparation av truckar. Arbetet sker både ute i fält och inne på verkstaden. Vi vill gärna att du kan lite om mycket, trivs med att arbeta självständigt och har utpräglad servicekänsla. God datorvana krävs då vi ofta felsöker med hjälp av datorer, vi jobbar även i ett internetbaserat servicesystem.

Vi söker dig som har goda kunskaper om elektronik, hydraulik och mekanik. Vi vill att Du har utbildning samt tidigare erfarenhet som truckreparatör, bil- eller maskinmekaniker.

Du är ambitiös och engagerad samt behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

Lämplig bostadsort är Eksjö, Vetlanda, Vimmerby med omnejd.
B-körkort är ett krav, BE är ett plus men går att komplettera.

Tillträde enl ök, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns.

För mer information om tjänsten ring Arne eller Caroline på 0490-20300 eller skicka din ansökan via e-post till caroline.fransson@bernstroms.se

Urval och intervjuer görs löpande. Välkommen med Din ansökan!

För ytterligare information om vårt företag, se gärna vår hemsida www.bernstroms.se
Mer info
Kontaktperson Caroline
Telefon 0490-20300
Email Mejla Caroline
Område Vetlanda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bernströms Truck AB bildades 1991 och finns i Strömbo utmed E22 "vid trucken på berget", cirka 20 km söder om Västervik.

Bolaget har 9 anställda och omsätter drygt 16 miljoner. Sedan 2013 är vi återförsäljare av Hyster Truckar i delar av Småland och Blekinge och har heltäckande service och försäljning av begagnade truckar av samtliga truckmärken. I vår verksamhet ingår även truckförarutbildning samt uthyrning av truckar och städmaskiner.
Våra servicetekniker är stationerade med servicebussar på strategiska orter i vårt område. Tillgänglighet är ett av våra starka ledord.