Kundmottagare till Be-Ge Lastbilar Vetlanda

Kundmottagare till Be-Ge Lastbilar Vetlanda

Vi behöver förstärkning i vår kundmottagning i Vetlanda. Som kundmottagare hos oss är du en viktig del i vårt arbete att vara en professionell leverantör av verkstadstjänster till att medverka för bästa möjliga kundnöjdhet. Arbetsuppgifterna är flera med huvuddelen att planera arbeten och förekommande administration.

Du som söker tjänsten har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Vi använder oss av löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Michael Larsén
Telefon 049512064
Område Vetlanda
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 apr 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och i Visby från och med juli 2017. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment. Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 800 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 500 personer varav cirka 350 i Sverige.