Om jobbet
Vi söker dig som har arbetat några år som CNC-operatör (alternativt innehar certifikat inom skärande bearbetning på nivå grön som lägst) och som självständigt kan ställa upp jobb i maskin, korrigera program samt mäta detaljer. Vi söker dig som alltid strävar efter att göra ditt bästa, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du är samarbetsvillig, hjälpsam och sätter kvaliteten i främsta rummet.

Arbetet på avdelningen bedrivs på 2-skift.

Vi sätter stor vikt vid vid din attityd och inställning till ditt arbete. Truckkort klass B1 och/eller B2 är meriterande.

Arbetslivserfarenhet
Erfarenhet efterfrågas: CNC-operatör
Språk: Flytande svenska i tal och skrift

Företaget har ca 40 anställda och arbetet som operatör är omväxlande där man hjälper till där det behövs. Man har en utpräglad stolthet i att leverera rätt kvalitet och i rätt tid.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.Ansökan skickas till ansokan@augustssons.se

Ange "CNC" i ämnesraden för ansökan

Ansvarig för rekryteringen och kan svara på eventuella frågor, Niclas Petersson, VD, 0703738804
Mer info
Kontaktperson Niclas Petersson
Telefon 0703738804
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Augustssons Beslagsindustri grundades 1946 då den huvudsakliga produktionen bestod av tillverkning av karbinhakar. Idag är vi ett legotillverkande företag som bearbetar aluminium, plast och rostfritt i våra CNC-maskiner, CNC-svarvar och robotceller. En stor del av tillverkningen består också av packning, montering och stansning.