Kalkylingenjör för framtidens bostäder

Kalkylingenjör för framtidens bostäder

Vill du arbeta i en bransch i ständig utveckling. Ha en roll där du behöver vara både kreativ, nyfiken och strukturerad? Vi ger dig möjligheten till ett intressant och utmanande arbete som kalkylingenjör inom OBOS projektutveckling.

OBOS Sverige är Sveriges största huskoncern där Myresjöhus, SmålandsVillan, OBOS Projektutveckling och OBOS Mark ingår. Huvudkontoret är beläget i småländska Myresjö, strax utanför Vetlanda. Vi har totalt cirka 1000 medarbetare och en omsättning på cirka 3,6 miljarder kronor. OBOS Sverige är en stabil och långsiktig partner inom bostadsbyggande på den svenska marknaden. Som del i OBOS-familjen kan vi nu ta ett ännu större samhällsansvar. Den långsiktighet och finansiella styrka som OBOS står för ger oss möjlighet att bredda och fördjupa vårt engagemang i samhällsutvecklingen. Det innebär bland annat att vi kan leverera större volymer och investera i mer mark och större projekt att utveckla till nya områden där människor vill bo och leva.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som Kalkylingenjör är dina främsta uppgifter att kalkylera och skapa internofferter till våra distriktskontor där säljare och projektutvecklare arbetar mot slutkund. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där du har kollegor med liknande arbetsuppgifter men du ansvarar för dina ärenden och driver ditt arbete självständigt. På avdelningen samarbetar vi med administrativa uppgifter tex förbättringsarbete och utveckling av våra rutiner och arbetssätt.

Vem trivs här?
Vi söker dig med utbildning och/eller bakgrund inom byggbranschen eftersom produktkunskap och materialkännedom är viktigt för rollen. Erfarenhet av kalkylering och ekonomi är mycket meriterande. Du, som trivs när tempot tidvis är högt och arbetet omväxlande, kommer att finna dig väl tillrätta hos oss. Rollen och uppgifterna kräver god planeringsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Som kalkylingenjör krävs god datavana, ett gott affärssinne och stor noggrannhet. Du trivs med att ha kontakter både internt och externt och uppfattas som serviceinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ av de du möter.
Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid. I utgångsläget tänker vi oss placering på huvudkontoret i Myresjö utanför Vetlanda.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka snarast dock senast den 1 december via denna annons. Vi tillämpar löpande urval under rekryteringsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut. Har du frågor är du välkommen att kontaktarekryteringskonsult Victoria Hammarström 036-351034, victoria.hammarstrom@adecco.se
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.