Butiksmedarbetare till växtavdelning

Butiksmedarbetare till växtavdelning

Vill du vara med och skapa förutsättningarna för en magisk trädgård eller en grönskande balkong? Till vår växtavdelning kommer kunder för att inhandla växter till hela trädgårdar, för att byta ut säsongsblommor eller för att komplettera en plantering. Ofta behöver de tips, råd och en stor dos inspiration.

Inför vår- och sommarsäsongen 2023 behöver vi förstärkning i vår växtavdelning!
Vi söker säsongspersonal mellan 27 februari–31 december.


Arbetsuppgifter

Under vår- och sommarsäsongen kommer du främst att arbeta i vår uteväxtavdelning som rymmer buskar, träd, perenner och sommarblommor. Till viss del även inneväxter. Huvudsakliga arbetsuppgifter under denna säsong är skötsel och uppackning av växter. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder.
Arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft förekommer.

När sommarsäsongen är slut kan du komma att placeras på andra avdelningar i butiken. Exempelvis kan det innebära uppackning av interiör på lagret, förbereda för vår stora Halloweenutställning, vara behjälplig i Halloweenbutiken eller hoppa in i kassan vid behov.

Din profil

Du har utbildning inom trädgård och naturligtvis ett stort intresse för växter. Du är självgående, noggrann, tar egna initiativ, hugger i där det behövs och är mycket social. Att prata med kunder och hjälpa dem att fatta ett beslut faller sig naturligt för dig.

Kassavana och tidigare erfarenhet från branschen är meriterande men inget krav.

Att hitta "rätt" person är viktigare för oss än ett långt CV.

Du har B-körkort.

Vi erbjuder

Ett roligt och varierande jobb i en inspirerande miljö! Här arbetar vi tätt tillsammans i teamen med stor frihet inom avdelningen.

Arbetet är förlagt till dagtid, kvällstid och helg enligt ett rullande schema. Vi arbetar varannan helg och har en fast ledig vardag.

Tjänsten är en säsongsanställning på heltid från
27 februari – 31 december.

Lön enligt Handels avtal.

Är det dig vi söker?

Skicka ditt CV och en personlig presentation till ansokan@vellingeblomman.se redan idag!

Vi tillämpar löpande urval.

Vid frågor, kontakta Erik (butikschef) på tel 040-45 96 84.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.vellingeblomman.se
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Vellingeblomman

Upplevelser och inspiration för hela familjen – året om!

Vellingeblomman är ett garden center och butik på över 15 000 m². Här ryms växter för alla rum, allt från den lilla hyllan i köket till den stora villaträdgården. I vår egen Fantasy Garden bjuder vi på storslagen inspiration när det kommer till trädgårdsmiljö.

Vi har en stor trädgårdsavdelning med tillbehör som gör trädgårdslivet enklare och roligare.

I butiksdelen hittar du även inredning till alla rum, både unika och välkända märken. Matboden lockar med handplockade delikatesser från närbelägna gårdar såväl som utvalda europeiska favoriter. ZOO-avdelningen stoltserar med en gedigen akvarieavdelning och erbjuder det mesta till hund, katt och gnagare. Vi har även café och bistro med såväl fika som lunch.

Mest kända är vi kanske för våra säsongsbetonade temautställningar såsom Tomtebyn, Påskbyn, JUL i JULi och Halloween, där du minst sagt får en upplevelse utöver det vanliga!