Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Erfaren lönekonsult till Serkon!

Ansök nu
Har du erfarenhet från att jobba med hela löneprocessen i kommunal och offentlig verksamhet? Se hit!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som brinner för lönehantering och vill bli en del av vårt erfarna team som lönekonsult. I rollen som lönekonsult kommer du att arbeta med lönehantering för kommunala verksamheter och verka i hela löneprocessen, med fokus på lönesystemet Personec P. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

* Registrering av uppgifter i lönesystemet utifrån skriftliga/elektroniska underlag.
* Kvalitetssäkring och rimlighetsbedömning av löner.
* Samarbete med och stöd till arbetsledare i lönefrågor samt support till kunders anställda vid lön- och avtalsfrågor.
* Framtagning av arbetsgivarintyg och tjänstgöringsintyg.
* Medverkan i kvalitetsförbättringsarbete och säkerhet i löneprocessen.
* Löpande kontroller före och efter bearbetning av löner.

Detta söker vi:

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom lönehantering från kommunal verksamhet och som kan hantera hela löneprocessen självständigt. Om du dessutom har erfarenhet av lönesystemet Personec P ser vi det som mycket meriterande. För att trivas och lyckas i rollen krävs:

* Adekvat gymnasieutbildning.
* Minst två års erfarenhet av kommunal löneadministration.
* Goda IT-kunskaper.
* Djup kännedom om kollektivavtal, riktlinjer och lagar inom området.
* B-körkort

För att trivas i denna roll är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt och ge utmärkt service då du kommer att ha kontakt med många olika personer. Arbetet kan vara intensivt och kräver förmåga att samarbeta och skapa goda relationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker någon som trivs i en roll som lönekonsult. Du är noggrann, strukturerad, självgående och serviceinriktad. Flexibilitet och prestigelöshet är viktigt då arbetet ibland innebär att arbeta mot deadlines och i skiftande miljöer. Ett öppet sinne och god social kompetens är avgörande för att trivas hos Serkon. Du kommer att vara anställd via StudentConsulting och uthyrd som konsult till Serkon. Detta är en heltidstjänst och arbetsplatsen är på Serkons kontor i Vellinge. Beroende på framtida uppdrag kan det dock förekomma perioder där arbetet kräver stationering hos våra kunder.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll som lönekonsult i ett stabilt och erfaret företag med fokus på kommunal ekonomi och löneadministration. Vår arbetsmiljö präglas av samarbete och möjligheten att ständigt utvecklas inom ditt kompetensområde.

Om arbetsgivaren:

Serkon är ett etablerat och nischat konsultföretag med över 30 års erfarenhet inom området kommunal ekonomi och löneadministration. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativt stöd inom ekonomi- och lönefrågor genom längre outsourcinguppdrag, kortare bemanningsuppdrag samt konsultuppdrag och utredningar när behovet av expertis uppstår.

Sökord: Lönekonsult, Lönespecialist, Löneadministratör, Konsult, Ekonom

Sökord: Lönekonsult, Lönespecialist, Löneadministratör, Konsult, Ekonom
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare