Solenergiprojektör sökes till ledande solcellsföretag - SolensEnergi

Solenergiprojektör sökes till ledande solcellsföretag - SolensEnergi

På SolensEnergi arbetar vi för ett klimatneutralt samhälle genom energismarta lösningar för energistyrning. Vi är ett snabbväxande framtidsföretag och en del av 1KOMMA5° koncernen där miljö, medarbetare, kunder och nya tekniska lösningar står i fokus. Vi söker nu en solenergiprojektör som blir en viktig del i vår framtida utveckling

Vill du arbeta med skickliga kollegor, ny teknik och nöjda kunder?

Ända sedan starten 2012 har vi på SolensEnergi levererat solcellsanläggningar, energilager och elbilsladdare till nöjda kunder över hela Skåne. Det har gett oss en stark lokal profil som legat till grund för bolagets tillväxt samt att bolaget i oktober blev en del av 1KOMMA5°-koncernen som har installerat över 45 000 solcellssystem de senaste åren och satsar på att omvandla 500 000 hushåll per år i Europa för att uppfylla visionen om en klimatneutral villamarknad år 2030.

Nu söker vi efter en Solenergiprojektör vars huvudsakliga ansvar är att projektleda installationer från dess att projektet är sålt tills att du har en färdig anläggning och nöjd slutkund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
  • Projektera solcellsanläggningar för villaägare och företag
  • Ta fram installationsunderlag
  • Boka montörer, elektriker och underentreprenörer
  • Projektleda installationen
  • Kundkontakt genom hela processen
  • Uppföljning och dokumentation
  • Enklare felsökningar på distans
  • Tekniskt stöd och bollplank till montörer
Som solcellsprojektör hos oss är du ansvarig för hela processen, från ax till limpa! Med det sagt så är du aldrig ensam - dina kunniga kollegor finns alltid nära till hands för råd och tips. Idag är vi ett team med fem duktiga projektörer och solenergitekniker. Slutligen kommer du också få bidra med ditt tekniska kunnande och vägleda montageteamen vid installation av nya tekniker och produkter. Du kommer få möjligheten att arbeta med vår nya produkt för energistyrning, Heartbeat, som kommer sätta en ny standard för smart energistyrning.

Kort och gott - på SolensEnergi kan vi garantera dig en varierande vardag!

Social projektör med tekniskt kunnande - den vi söker

Du som söker den här tjänsten tror vi har en utbildning inom solenergi och/eller några års erfarenhet inom solenergi. Antingen som projektör eller montör. Du har en god teknisk kompetens och har du också arbetat med elinstallationer så är det meriterande. Du har även en god datorvana och lär dig snabbt nya program.

Som person är du nyfiken och är snabb på att ta till dig ny information. Du arbetar noggrant och dedikerat med kundens bästa i fokus. Dyker det upp problem så löser du dem. Slutligen tror vi att du är en social och utåtriktad lagspelare som gillar att komma med nya idéer och hjälpa oss att utvecklas!

Utvecklas och väx med oss!

Vi ligger i framkant inom en snabbväxande bransch och vill att du ska växa med oss. Denna tjänsten ger dig möjlighet att ta stort ansvar samt erbjuder varierande arbetsuppgifter. Du blir omgiven av skickliga kollegor och vi satsar såväl på interna som externa utbildningar för att du ska utvecklas i din yrkesroll!

Vi är ett tight team som gärna gör aktiviteter tillsammans för att underhålla vår fina laganda. Senast kombinerade vi en solcellsinstallation med att hyra en stuga vid arbetsplatsen, grillkväll med utmanande och roliga aktiviteter i mästarnas mästare-anda. Snart är det dags för kickoff 2023 - kanske följer du med?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40tim arbetsvecka.

Vi erbjuder fast månadslön, bonus, tjänstepension, sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor kontakta SolensEnergis VD Daniel Edlund på daniel@solensenergi.se
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Elektronik, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.