Hoppa till innehåll
Ansök nu

Letar du inte bara efter ett jobb, utan efter ett jobb i en meningsfull verksamhet? Då ska du söka jobb på Veolia Water Technologies.

Veolia har som mål att vara riktmärket för ekologisk omvandling. Vårt uppdrag "Resource the world" visar det orubbliga engagemanget hos våra 220 000 anställda för att skapa en positiv inverkan på vår planet. Vi på Veolia Water Technologies är fast beslutna att ge våra anställda möjlighet att ta sina egna beslut och att göra verklig skillnad och letar nu efter likasinnade, är du dessutom serviceinriktad, tekniskt kunnig och strukturerad, då har vi jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning:

I ditt jobb blir du ansvarig för hela säljprocessen från kundkontakt och utförandet av arbetsorder till leverans hos kund. Du är delaktig i utvecklingen, samt resultatet av all eftermarknadsförsäljning. Det krävs ibland att man är lite finurlig och lär sig hur man bäst löser problem genom att vara envis när det gäller.

Exempel på arbetsuppgifter;

  • Självständig reservdelsförsäljning och säkerställa att rätt delar sälj för kundens behov.

  • Hantering av teknisk support för kunder och samarbetspartners.

  • Samarbete med tekniker, utveckling-, konstruktion- och säljteam för att säkerställa en smidig kundupplevelse.

  • Koordinering av service- och underhållsaktiviteter för våra produkter.

  • Upprätthålla och uppdatera affärssystemet för att säkerställa korrekt spårning av serviceärenden och reservdelsbeställningar.

Idag är vi en liten grupp bestående av två servicetekniker, två eftermarknadssäljare och en eftermarknads- och servicechef. Det gör att vi alla har ett nära samarbete där vi hjälps åt för att driva och utveckla avdelningen framåt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll, kanske arbetar du idag som teknisk support, säljsupport, orderhantering, men känner att det finns plats för mer utmaningar. Arbetet har sin tyngdpunkt på det administrativa, därför krävs det att du trivs med struktur, ordning och reda samt har drivet och viljan att nå dit.

Exempel på kvalifikationer;

  • Självgående och driven med förmåga att arbeta effektivt både individuellt och i team.

  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem och datorkunskaper.

  • Utmärkta kommunikationsfärdigheter i svenska och engelska, både i tal och skrift.

  • Skicklig på att skapa lönsamma långsiktiga relationer.

  • B-körkort.

Övrigt:

Hos oss får du ett härligt gäng engagerade kollegor som har roligt tillsammans. Vi vill vara nytänkande och proaktiva, för rätt person kan du få möjligheten att själv påverka din tjänst och inriktning. Vi är på en resa mot en mer hållbar värld och ser gärna att du tillsammans med oss vill vara med och arbetar för en värld med renare vatten. Vi erbjuder en trivsam och inkluderande arbetsmiljö, och tror på att stödja våra medarbetares utveckling och erbjuder möjligheter till professionell tillväxt.

Veolia Water Technologies i Sverige är en del av den globala Veolia-koncernen där hållbarhet, arbetsmiljö, säkerhet och kvalitet är högt prioriterat. I Sverige består Veolia Water Technologies av två affärsenheter, AnoxKaldnes i Lund och Hydrotech i Vellinge, med totalt ca 110 medarbetare.

Ort: Vellinge

Arbetstid: Heltid

Välkommen med din ansökan! Vid frågor om tjänst eller rekryteringsprocess, vänligen kontakta Karin Baeck karin.baeck.ext@veolia.com.

Vi på Veolia Water Technologies vet att vissa sökande inte ansöker om de inte tror att de matchar alla kvalifikationer som söks - men vi säger oroa dig inte! Vi vill mycket hellre se din ansökan än att riskera missa din potential.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare