SALES AND PROJECT MANAGER

SALES AND PROJECT MANAGER

Som Sales and Project Manager hos Hardford får du möjlighet att arbeta med kvalitativa och innovativa produkter i en miljö som präglas av högt i tak och framåtanda. Vi jobbar mot gemensamma mål och ställer höga krav på våra medarbetare avseende resultat- och affärsmässighet. Vi samarbetar med stora internationella företag och erbjuder ett spännande arbete i ett välmående företag där du får stor möjlighet att påverka och göra skillnad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Identifiera, kartlägga och bearbeta nya internationella kunder.
  • Utvärdera och följa upp inkommande förfrågningar utifrån ett volym- och lönsamhetsperspektiv.
  • Utveckla, arbeta proaktivt och skapa mervärde tillsammans med befintliga kunder.
  • Driva hela kedjan från behovsanalys till produktion och slutligen leverans och uppföljning.

Tjänsten är på heltid med placering i Höllviken (ett stenkast från Malmö). Du blir en del av ett säljteam om fem personer och rapporterar till vår försäljningschef. Du har också nära kontakt med vår VD och våra projektledare. En privat situation som medger resande (ca 50 resdagar per år) är ett krav och en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb.

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har flera års försäljningserfarenhet av skräddarsydda lösningar och konceptförsäljning, mot både nya och befintliga kunder. Internationell erfarenhet är meriterande liksom erfarenhet av försäljning i producerande företag. Har du dessutom erfarenhet av och ett stort intresse för hud-, hår- och kroppsvård är det ett extra plus. Troligen har du också en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller sälj. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och är en van användare av MS Office. Körkort är ett krav.

Som person är du kreativ, målfokuserad, affärsdriven och uthållig samtidigt som du har ett starkt behov av att komma till avslut och följa upp. Du har också lätt för att knyta kontakter och skapa långsiktiga relationer. Vidare är du självgående, engagerad och har god förmåga att prioritera mellan parallella uppgifter och projekt.

Vi erbjuder ett arbete med stor frihet och eget ansvar! Vi är ett härligt gäng som trivs tillsammans på jobbet, arbetar mot gemensamma mål och som har roligt tillsammans.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vänligen bifoga CV och ett motivationsbrev som svarar på:
  • Varför vill du jobba som Sales and Project Manager på Hardford?
  • Vad tror du framför allt att du kan bidra med som Sales and Project Manager på Hardford?

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 070-554 03 42 eller Helena Fransson, 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med löpande urval! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:604010/?lang=se

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Hardford AB har sedan starten 1988 utvecklat starka varumärken och private labels inom kosmetik, hud- och hårvård. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder marknaden kvalitativa och innovativa produkter. Vi har alltid ett passionerat förhållningssätt till det vi gör. Hardford AB har huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping, samt försäljningskontor i både Linköping och Malmö. Den egna fabriken är väl rustad och erbjuder fyllning, emballering och tillverkning av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter. Hardford är även en komplett partner för kunder som önskar lägga ut sin logistik och lagerhållning. Omsättning 2021 låg på 275 MSEK och vår produktionskapacitet ligger på 80 miljoner produkter per år. Välkommen och läs mer om oss på www.hardford.se
Mer info
Kontaktperson Helena Fransson
Telefon 0705540504
Område Vellinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2023 (49 dagar kvar)