Hoppa till innehåll
Eltecno i Vellinge AB logotyp

Junior Projektledare - med intresse för el-branschen

Publiceringsdatum
08 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du arbetat som innesäljare, kundsupport eller kanske som projektledare? Trivs du med varierande administrativa arbetsuppgifter och mycket kundkontakt? Då har vi rollen för dig! Vi är ett branschledande teknikorienterat företag som står inför en spännande tillväxtresa. För rätt person finns goda möjligheter att växa i ansvar i takt med att vi som företag bryter ny mark och fortsätter expandera.

Nu söker vi en Junior Projektledare - en kundorienterad administratör med teknikintresse!

Vi finns med huvudkontor och produktion i egna lokaler i Vellinge.

Som Junior Projektledare...

blir du en del av ett team med projektledare och konstruktörer som arbetar nära tillsammans, hjälps åt när det behövs och som dessutom har väldigt kul på jobbet!

Som Junior Projektledare är du kontaktperson mot kunden från det att säljaren lämnat över till dig och fram till att kunden har fått ut sina produkter. Våra kunder är framför allt el-installatörer och våra projekt kan vara både små och stora utifrån antal el-centraler, ställverk och komplexitet i projektet.

Här är några av de arbetsuppgifter du kan se fram emot:
  • Hålla en nära dialog med kunden för att säkerställa en god service och kommunikation

  • Ta fram offertunderlag tillsammans med säljare

  • Skapa kostnadseffektiva kalkylunderlag i vårt affärssystem (Monitor)

  • Se till att konstruktörerna får den info de behöver för att skapa underlag för produktion

  • Ansvara för att projektet går till produktion och följa upp så att allt går smidigt fram till leverans

Du jobbar i nära samarbete med dina kollegor i teamet och under din introduktion kommer ha Ida som närmsta kollega och den du alltid kan fråga. Du kommer även ha kontakt med våra säljare, montörer, tekniker och inköpsavdelning.

Du är en serviceinriktad projektadministratör...

Vi tror att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet. Detta kan vara från en roll som innesäljare, kundtjänst eller annan erfarenhet där du haft administrativa arbetsuppgifter och mycket kundinteraktion.

Även om våra produkter kan låta komplicerade, ligger fokus för den här rollen snarare på projektledning, kundrelationer och det administrativa arbetet kring offerter och kalkyler. Det underlättar så klart om du är teknikintresserad, eller kanske till och med har el-kunskap, men det du inte kan om våra produkter kommer du att lära dig!

Hur som helst, att vara nyfiken är alltid en fantastisk egenskap, och gör förmodligen jobbet mer intressant.

Din personlighet det viktigaste för oss! För att lyckas i den här rollen förväntar vi oss att du är ansvarstagande, självgående och strukturerad. Du är serviceinriktad och har inga problem att prata med både glada kunder och lösa problem när dom uppstår.

Vad mer? Eftersom kommunikation är nyckeln i den här rollen är mycket god svenska ett krav. Vi vill också att du är en van användare av Office-paketet samt har god systemvana.

Eltecno är ett innovativt och expansivt bolag...

och vi utvecklar, designar, producerar och marknadsför färdigkopplade tekniska lösningar till framför allt den svenska marknaden, men även till våra nordiska grannländer. Vi har 60 duktiga och motiverade medarbetare som skapar koncept bestående av högkvalitativa produkter som tillgodoser marknadens krav på hög funktionalitet, god kvalitet, pris och service.

Vi har kontor, produktion och lager i egna lokaler i Vellinge strax söder om Malmö.

Läs mer om oss hör - eltecno.se

Sedan 2021 är Eltecno en del av KAMIC Group - https://kamicgroup.com/

Det här är Rickard och Ida...

och kanske din framtida chef och kollega! Så här säger dom om rollen ”Det här är en rolig roll, där det händer mycket! Ingen dag är den andra lik! Du kommer ha mycket kundkontakt och blir en viktig person för vår framtida expansion!”

För att söka rollen...

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är 2024-02-23. Observera att vi tar inte emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar Eltecno med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lisa Alsterberg - Rekryteringskonsult på Roi Rekrytering - lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Omfattning: Heltid (100%)

Fast månadslön

Gratis parkering finns i anslutning till arbetsplatsen

Närhet till kollektivtrafik (buss) finns i omnejden

Arbetsplatsen är belägen i Södervångs företagsby, söder om Vellinge, i nära anslutning till E6

Liknande Jobb

Eltecno i Vellinge AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren