Hoppa till innehåll
Din Logistik Partner logotyp

Säljkonsulter/Affärsutvecklingschefer för Danmark, Norge och Sverige

Ansök nu
Är du sugen på alla former av försäljning - eller vet du att du kan vara det?

"Det finns egentligen inga gränser för hur mycket pengar du kan tjäna", säger din framtida kollega Christopher.

Det finns flera ingångar till tjänsten, men vi föreställer oss att du just nu är speditör eller transportsäljare, men vi hör också gärna av dig om du vet att du har en dold säljtalang.

Intresserad?
  • Vill du ha ett självständigt arbete där du även har ett nära samarbete med dina säljkollegor?
  • Kan du se dig själv i ett företag som erbjuder branschens bästa provisionssystem?
Vad erbjuder vi?
"Det är mycket tillfredsställande att hjälpa företag med deras behov inom frakt och transport. Och du har den ultimata friheten att skapa framgång med 100 % provisionslön, så det finns egentligen inga gränser för hur mycket pengar du kan tjäna", säger din blivande kollega Christopher.

Som vår nya kollega är din främsta uppgift att hjälpa våra kunder att bli ännu mer konkurrenskraftiga i en global värld inom transport. Det innebär bland annat att du lägger stora delar av din dag på att kontakta företag, där du erbjuder dig att presentera deras möjligheter att optimera deras förutsättningar och fraktbehov. "Kort sagt, det är du som övertygar företagen på hög nivå om att vi kan hjälpa dem att uppnå ännu större besparingar på sin frakt - för det kan vi." - Christopher.

Grundlig träning säkerställer din framgång:
Beroende på din bakgrund utbildar vi dig grundligt via gemensamma besök, utbildningstillfällen, presentationer. Samtidigt kan du se fram emot vardagen bland duktiga kollegor som älskar att dela kunskap, så att du får de bästa förutsättningarna för att nå framgång i jobbet.

Dessutom har vi nytta av en flexibel vardag. Du kan arbeta hemifrån eller från något av våra kontor i Danmark, Sverige eller Norge. Samtidigt erbjuder vi branschens bästa provisionssystem - utan tak.

"Vi har fullt upp, men vi har också jättekul på kontoret. Det finns både minigolf och mycket kreativa inslag, så vi tankar och är redo att göra vårt jobb", säger din blivande kollega Kasper.

Vem är du?
Hungrig säljprofil med god säljförmåga. Det finns flera ingångar till tjänsten men vi tänker oss att du redan har erfarenhet av försäljning från fraktbranschen. Det kan vara så att du idag är speditör eller transportsäljare som älskar att sälja, men vi vill också gärna höra av dig om du vet att du har en dold säljartalang.

Och då vill vi att du:
  • Kanske redan har ett nätverk i branschen - en fördel men inget krav
  • Är bra på att avsluta affärer och snabb på att bekanta dig med nya system
"Vi söker jägaren som drivs av att skapa relationer och avsluta försäljningen när den behöver stängas. Det är också viktigt att du lyssnar och är pålitlig. Och då ska du se fram emot ett megacoolt jobb där det inte finns några gränser för din framgång." - Christopher.

Låter det som något för dig? Vi hoppas det!
Skicka ditt CV med en kort motiverad ansökan via länken "Ansök" så snart som möjligt och före den 30 maj 2023.

Vi för samtal kontinuerligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Kenneth Petersen på tel +45 2225 5003.

Vi ser fram emot att höra från dig.
Mer info
Kontaktperson
Kenneth Petersen
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Din Logistik Partner är ett konsultföretag vars huvuduppgift är att optimera företags kvalitet och ekonomi inom transport och logistik. Vi vet att varje kund har unika krav, specifikationer, önskemål etc. Därför har vi alltid ett nära samarbete med företaget för att säkerställa att de får den bästa transportlösningen. Spela en nyckelroll för ett brett spektrum av företag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare