Administrativ konstruktör till Hydrotech i Vellinge

Administrativ konstruktör till Hydrotech i Vellinge

Administrativ konstruktör till Hydrotech i Vellinge

Har du erfarenhet av att arbeta med ritningar och strukturer? Tycker du att den administrativa delen av konstruktion är minst lika rolig som den praktiska delen? Då kan detta vara rollen för dig!

För att hantera en ökad efterfrågan på våra produkter vill vi komplettera och utöka vårt konstruktionsteam med en administrativ konstruktör. Vi söker dig som gillar struktur, är noggrann och tycker om att arbeta dedikerat mot din uppgift.

Beskrivning:

I rollen som administrativ konstruktör kommer du i huvudsak att arbeta med artikelvård och strukturer, vilket innefattar att gå igenom våra befintliga strukturer, se till så att allt stämmer och ändra och korrigera ritningar och strukturer vid behov. Du kommer också att få bygga upp nya strukturer utifrån ritningsunderlag och bygga om befintliga strukturer. Du kommer att vara involverad i Hydrotechs löpande förbättringsarbeten genom att proaktivt arbeta för att förebygga och minska antalet fel i våra ritningar och strukturer, och har därmed en viktig roll i vårt konstruktionsteam. Du är den som säkerställer att förändringar genomförs från ritning till ändringsmeddelande och vidare ut i produktionen. Rollen kan komma att utvecklas så att du så småningom tillsammans med de andra konstruktörerna kommer att vara delaktig i att ta fram nya konstruktioner. Dina primära kontaktytor i rollen är våra beredare, dina kollegor på konstruktionsavdelningen samt vår inköpsavdelning. Tillsammans förbereder ni ritnings - och orderunderlag till vår produktion som sitter i samma byggnad.

Vem du är:

Du drivs av viljan att förändra och förbättra och har ett tekniskt intresse. Det är för rollen viktigt att du har ett visst ritningskunnande; att du kan läsa av och förstå ritningar, för att därmed också kunna göra de förändringar som krävs. Det är viktigt att du själv kan justera ritningar och göra ändringar, och vi vill därför att du kan hantera både 2D och 3D CAD. Vi tror att du som söker har en mekanisk förståelse, och har arbetat med strukturer tidigare. Du har med fördel en teknisk gymnasieutbildning eller högre tekniska studier, men kan ha skaffat dig motsvarande kunskap på annat sätt.

Det är för rollen meriterande om du ha arbetat som konstruktör eller med konstruktion tidigare. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med artikelvård, eller om du har administrativ erfarenhet som konstruktör, genom att ha arbetat i något affärssystem. Du har god datavana, och har du erfarenhet av Autodeskprogrammen Autocad och Inventor, eller erfarenhet av affärssystemet Navision så är det ett plus.

Som person tror vi att du är noggrann och har ett öga för detaljer. Du är strukturerad och arbetar beslutsamt och med struktur. Du trivs med att hjälpa dina kollegor, är serviceminded och ansvarsfull. För rollen är det också viktigt att du är administrativt lagd, och tycker om att gräva, leta efter fel och korrigera. Du är något av en detektiv och uppmärksam på detaljer. Du ser helt enkelt det som andra kanske missar! Om beskrivningen passar in på dig är du varmt välkommen med din ansökan.

Vi välkomnar alla sökande, och ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor Heltid, tillsvidare med provanställning

Ort Vellinge

För information: Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR genom charlotta.berlin@veolia.com

Om Hydrotech:

Hydrotech tillverkar och utvecklar mikrosilar främst för vattenrening inom industri och kommun. Sedan starten 1984 har vi vuxit och är nu ett av världens ledande företag inom mikrosilteknik med över 10 000 installationer. Hydrotechs mikrosilar används främst till efterpolering av utloppsvatten från avloppsreningsverk samt filtrering av råvatten till vattenverk. På industrisidan används företagets teknik bland annat för att minska vattenförbrukningen genom att sluta system. Sedan 2002 ingår Hydrotech som ett dotterbolag till Veolia Environnement - ett världsomspännande företag med mer än 160 000 anställda, i Vellinge är vi ungefär 60 personer.
Läs mer om Hydrotech på www.hydrotech.se
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)