Kallskänka/konditor

Kallskänka/konditor

Du är utbildad kallskänka/konditor med ett glatt humör. Du blir en del av ett mångsidigt team och gillar när det är mycket att göra. Vi arbetar efter säsong och gästantalet varierar mellan 100 och 1500 beroende på årstid. Arbetstiden kommer att vara fördelad mellan Farmor Idas Bistro och Café Emil med varierande arbetsuppgifter. I bistron skapar du bland annat vår salladsbuffé och förbereder grönsaker och såser till vår à la carte för att på cafét ta hand om våra gäster, baka och göra mackor. Arbetstiderna varierar och du arbetar 08-16 vissa dagar och 11-19 andra med schemaläggning varannan helg.

Är du vår nya kollega, hör av dig på en gång!

Oscar Bäcklund / Restaurangchef

Marita Dahlgren / Biträdande Restaurangchef - Personalansvarig

Tjänsten tillträdes den 1 september

Intervjuer sker löpande.

Lön enligt avtal

Har du frågor, kontakta oss på 040-429633.

Ansökan skickas till cafe@vellingeblomman.se
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vellingeblomman.se
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Överraskningarnas trädgård – ett utflyktsmål utöver det vanliga

Skånska Vellingeblomman är platsen som bjuder på överraskningar 363 dagar om året. Här finns 15 000 m2 fyllda med exotiska krukväxter, vackra trädgårdar, delikatesser, inredningsdetaljer av hög kvalitet och icke att förglömma – de helt unika temautställningarna för alla med barnasinnet i behåll.