Studerande montör sökes till företag i Vellinge!

Studerande montör sökes till företag i Vellinge!

Är du en händig student och ute efter ett roligt extrajobb? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund grundades för nästan 50 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Deras produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation.

StudentConsulting söker nu montörer till vår kunds produktion, dina arbetsuppgifter kommer vara att montera företagets produkter som sedan ska skickas ut till deras kunder. Arbetstiderna är mån-fre 07.00-15.55 och vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta minst 2 pass i veckan.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tjänsten beräknas starta omgående så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar löpande med både urval och digitala intervjuer.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten:
  • Erfarenhet av praktiska arbetsuppgifter
  • Ha ett intresse för montering
  • Vana att arbeta fysiskt
  • Student på minst 50 %
  • Möjlighet att arbeta ca 2 dagar i veckan
Vi tror att du om person är engagerad och nyfiken på att lära dig nya saker, du är självgående och tycker om att ta egna initiativ. Vi tror också att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har inga problem med att hoppa in med kort varsel om vår kund får ett akut behov.

Sökord: Montör, Studentjobb, Extrajobb, Produktionsarbete

Sökord: Montör, Studentjobb, Extrajobb, Produktionsarbete
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com