Studerande labbassistent/ produktionsassistent sökes!

Studerande labbassistent/ produktionsassistent sökes!

Studerar du kemi/biologi/teknik på högskolenivå? Vill du ha ett meriterande extrajobb inom läkemedelsbranschen? Skulle du beskriva dig själv som noggrann, strukturerad och analytisk? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Student Consulting söker just nu för vår kunds räkning studerande labbassistenter/produktionsassistenter till deras läkemedelsproduktion i Vellinge. Vår kund är ett familjeägt läkemedelsföretag som har en världsledande position inom tillverkning och försäljning av produkter för diagnostik av kontaktallergi. Deras produkter riktar sig till läkare och allergologer och säljs till 100-tals länder runt om i världen.

I rollen som labbassistent/produktionsassistent kommer du vara behjälplig i samtliga delar av produktionsprocessen och ansvara för bland annat att mala och sikta kemiska råvaror, blanda lösningar och pulver, samt provtagningar. Arbetet sker både manuellt samt via högteknologisk automatiserad utrustning. I och med att arbetet innefattar hantering av läkemedel förekommer strikta manualer och rutiner som noggrant ska efterföljas enligt GMP kvalitetssystem. Allt arbete dokumenteras och loggas för att säkerställa att samtliga steg i processen genomförs på rätt sätt. Därav är det av största vikta att du som person är noggrann strukturerad och analytisk.

Företaget är placerat i Vellinge och arbetstiderna är förlagda under kontorstid måndag till fredag. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha möjlighet att arbeta 2 pass per vecka under terminerna och upp mot heltid under sommar- och julledighet. Du kommer vara anställd via Student Consulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:
  • Dig som studerar biologi/kemi/teknik och har åtminstione ett år kvar av dina studier
  • Som har en avslutad gymnasial utbildning inom naturvetenskap eller teknik
  • Som är strukturerad, noggrann och analytisk
  • Som har möjlighet att jobba 2 pass per vecka vid sidan av dina studier
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i labbmiljö är meriterande men inget krav
Låter det här som ett spännande extrajobb för dig? Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan!

Sökord: Labbassistent, produktionsassistent, läkemedelsbranschen, kemi, teknik, biologi
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com