Studenter sökes för extrajobb inom hemstäd i Skåne!

Studenter sökes för extrajobb inom hemstäd i Skåne!

Är du noggrann, strukturerad och tycker om att städa? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! Vi söker nu studenter för ett extrajobb inom hemstäd.

Information om uppdraget:

Arbetet innebär att städa i kundernas hem utifrån deras behov. Man är oftast 2 personer som är ute hos kunderna tillsammans och städar. Det kan både vara kunder som vill ha veckostädning, storstädning och flyttstädning.

Arbetsdagen börjar i Höllviken där du hämtar en bil, nycklar till kunderna samt produkter du behöver. Du åker sedan runt till de olika kunderna du ska städa hos under dagen och avslutar dagen med att återlämna bilen i Höllviken.

Har du tillgång till egen bil kan du även köra med den och får då milersättning för körningen.

Arbetsdagarna är oftast 8:00-16:00 men det kan förekomma kvällspass ibland.

Det är viktigt att du vill jobba minst 2 pass i veckan men gärna mer under december månad. Det kommer finnas möjlighet att jobba under mellandagarna.
Tjänsten startar omgående och löper på året runt.

Företaget erbjuder skräddarsydd hemservice som anpassas efter just kundens behov. De har över 10 år i branschen och har som målsättning att alltid leverera kvalitativ service.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, ordningsam och tycker om att städa.

Det är krav med B-körkort i tjänsten.

Sök tjänsten redan idag då vi kommer tillsätta tjänsten omgående!

Sökord: Städning, Extrajobb, Hemstäd, Lokalvårdare

Sökord: Städning, Extrajobb, Hemstäd, Lokalvårdare
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård, Industri & Anläggning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com