Servicetekniker inom ventilation sökes till spännande företag i Skåne!

Servicetekniker inom ventilation sökes till spännande företag i Skåne!

Vill du ha ett flexibelt arbete som servicetekniker inom ventilation? Tycker du om kundkontakt och vill ha ett varierat arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Tjänsten som servicetekniker innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför underhållsservice, felsökning, problemlösning, ombyggnader och nyinstallationer.
Du ansvarar själv för att göra inköp av material och planera ditt arbete. Arbetsinnehållet är brett, allt från enkla uppgifter till mer avancerade.

Företaget erbjuder ett fritt arbete med stora möjligheter att kunna påverka din roll med varierande och intressanta arbetsuppgifter. En arbetsplats i en trevlig och bra miljö med en kultur där de utbyter erfarenheter med och stöttar varandra i deras dagliga arbete. De har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.

Detta söker vi:

Du bör ha en bra servicekänsla, branschvana och erfarenhet inom ventilation samt stolthet över att göra ett bra jobb. Arbetet ger dig möjlighet att som ventilationsservicetekniker utvecklas hos kunden.

De fäster stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga då kundkontakt är en väsentlig del av jobbet som servicetekniker, du behöver tycka om att arbeta med människor och upplevs som tydlig, positiv och serviceinriktad.

För att möta våra kunders behov och ansvara för tekniskt avancerade byggnader måste du vara intresserad av att lära nytt varje dag och gilla att själv lösa praktiska vardagsproblem.
Du behöver ha B-körkort.

Du har en bred kunskap inom ventilationsområdet och en fördjupad kunskap inom styr, regler och övervakning uppskattas.

El behörighet samt kunskap inom luftinjustering och OVK är meriterande.

Om du tycker att tjänsten som servicetekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast! Vi arbetar löpande med urval för tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, rekrytering, ventilation
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com