Produktionstekniker sökes till Samon i Vellinge!

Produktionstekniker sökes till Samon i Vellinge!

Har du en teknisk grundutbildning och ett intresse för teknik? Vill du arbeta på ett företag med produkter som gör skillnad? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Samon AB grundades 1990 och är idag en av Europas ledande tillverkare och leverantörer av gasdetektor inom främst kylindustrin. Produkterna används inom industrikyla, livsmedelskyla och komfortkyla. All utveckling och produktion utgår från Samons kontor & fabrik i Vellinge och majoriteten av kunder finns internationellt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att slutmontera och avprova gasdetektorer inför leverans. Du kommer att arbeta i hela kedjan, från förproduktion, till produktion och frakthantering. Du kommer också få jobba med service och kontroll på av kunder inskickade produkter. Utbildning för detta får du efter hand.

Tjänsten är en heltidstjänst med start efter överenskommelse, gärna omgående. Arbetstiderna är måndag-fredag 08-17. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer att bli anställd av Samon.

Detta söker vi:

Du som söker har minst gymnasiekompetens med inriktning teknik samt el eller elektronik. Du ska gärna ha vissa grundläggande kunskaper om lågspänning. Grundläggande kemikunskaper är meriterande. Vi tror att du är van vid fysiskt arbete, är händig samt har god datorvana och kunskaper i Office-paketet.

Eftersom många av Samons kunder finns internationellt och då rollen kräver viss kundkontakt kräver tjänsten god engelsk förmåga i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person är du självständig, strukturerad samt social och kommunikativ. Du tar gärna egna initiativ och motiveras av utvecklingsmöjligheter, gärna inom företaget.

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, då vi arbetar löpande med urval!

Sökord: Produktionstekniker, Produktion, Tekniker, Samon, Gasdetektorer, Elektronik, El, Teknik, Montering, Kalibrering
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se