Kyltekniker/servicetekniker sökes till flexibel tjänst i Skåne!

Kyltekniker/servicetekniker sökes till flexibel tjänst i Skåne!

Har du erfarenhet av kylteknik och/eller värmepumpar och ute efter en ny utmaning på ett växande företag? Då har vi möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en kyltekniker för en direktrekrytering till kund, företaget utför service och reparationer av värmepumpar och kylsystem. De är placerade i Vellinge men utför arbeten hos deras kunder i hela Skåne. Företaget växer och expanderar på marknaden vilket gör att de nu söker efter en ny medarbetare.
Tjänsten som kyltekniker innebär att du kommer arbeta med felsökning, montering av värmepumpar och kylanläggningar, service samt förebyggande underhåll.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har kylcertifikat enligt EU-förordningen. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av kylteknik eller värmepumpar och att ditt intresse för teknik är stort. Eftersom du kommer arbeta i hela Skåne är B-körkort ett krav. Arbetstiden är 07.00-16.00 och du kommer utgå hemifrån.

StudentConsulting sköter denna rekrytering men du kommer bli direkt anställd av företaget. Tjänsten kommer inledas med en provanställning på sex månader.

Detta söker vi:

För att passa i tjänsten och på företaget tror vi att du är social och serviceinriktad, som person är du lojal och pålitlig. Företaget är kända för sin höga kvalitet och det är därför viktigt att du som söker är noggrann.

Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat, tveka därför inte utan skicka in din ansökan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com