Kundsupport på 75-100% sökes till vår kund i Vellinge!

Kundsupport på 75-100% sökes till vår kund i Vellinge!

Är du noggrann och strukturerad och letar efter ett servicefokuserat arbete? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund utför service och reparation av värmepumpar och för deras räkning söker vi nu en ansvarsfull och servicefokuserad person till deras kundsupport. I rollen som kundsupport kommer du ta emot samtal och mejl från både privat - och företagskunder gällande exempelvis faktura, garantifrågor och liknande frågor. Du kommer också att ansvara för att boka in tekniker över hela Skåne. Rollen ställer höga krav på noggrannhet, systematik och lösningsfokus. Rollen innebär flera kontaktytor med såväl interna som externa personer, varför det är viktigt att du är kommunikativ och drivs av att ge bra service.

Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund under 6 månader, där avsikten är att därefter rekryteras direkt till företaget. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag och placering är på kontoret i Vellinge. Start är omgående!

Detta söker vi:

För att trivas i denna roll tror vi att du är en engagerad, ordningsam och lösningsorienterad person som förstår vikten av vad som ska prioriteras först och tar gärna egna initiativ. Du trivs i en serviceinriktad roll och kan bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt men likaså har du lätt för att samarbeta med dina kollegor. Tidigare erfarenheter av service och kundkontakt är en fördel för denna tjänst liksom administrativ erfarenhet och god systemvana. Har du studerat något tekniskt inom Kyla/Värme eller har någon annan erfarenhet av branschen så är det också ett plus men inget krav. Det som är viktigast är att du har lätt för att lära dig, har god datorvana/systemvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Låter detta som tjänsten för dig? Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Administration, Kundservice, Support

Sökord: Administration, Kundservice, Support
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 sept 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com