Kantpressare/verkstadsarbetare till expanderande bolag!

Kantpressare/verkstadsarbetare till expanderande bolag!

Nu söker vi för kunds räkning en kantpressare/maskinskötare inom mekanisk verkstad! Är du praktiskt lagd och har tidigare erfarenhet av verkstadsarbete? Är du ödmjuk, hjälpsam och vill ingå i en liten men sammansvetsad arbetsgrupp? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vår kund är en mekanisk verstad för både privat- och företagskunder. De är verksamma inom laserskärning, svetsning och kantpressning och är väl utrustade för kostnadseffektiva lösningar. I den mekaniska verkstaden erbjuder de ett stort utbud av lösningar och det är endast fantasin som sätter gränserna för vad som går att göra. Allt som levereras från den mekaniska verkstaden är utfört med deras välkända millimeterprecision.

I rollen som kantpressare arbetar du med att att styra och ställa maskinen för tillverkning. Arbetsuppgifterna kan innefatta manuell bearbetning, avplockning, montering och övriga verkstadsuppgifter. Då vår kund jobbar med snabba leveranser så sker det en hel del enstycksproduktion. Arbetet är förlagt på dagtid mellan 07:00-16:00.

I rollen blir du anställd som konsult via StudentConsulting men kommer utföra arbetet varje dag hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är praktiskt lagd och matematisk. Du trivs i en verkstadsmiljö och är förmodligen bekant med detta sedan tidigare.

Det är viktigt att du passar in bra och trivs i arbetsgruppen, därför ser vi att du är ödmjuk, jordnära och hjälpsam. Du ska trivas med att arbeta individuellt med arbetsuppgifter men också vara behjälplig åt kollegor om samarbete krävs.

Vi arbetar i tjänsten med löpande urval, så tveka inte på att ansöka redan idag!

Sökord: Laserskärning, Svetsning, Verstadsarbete, Kantpressare, Verkstad

Sökord: Laserskärning, Svetsning, Verstadsarbete, Kantpressare, Verkstad
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com