Installationselektriker solenergi - SolensEnergi

Installationselektriker solenergi - SolensEnergi

Vi är ett växande familjeföretag där kunnande, nya tekniska lösningar och kunden står i centrum. Vi är experter på solenergi och vill stärka upp vårt team med en installationselektriker. Vi letar efter dig som vill ha nya utmaningar och ett varierande jobb inom en spännande framtidsbransch!

Få ett varierat arbete i en framtidsbransch

Vi har varit verksamma i branschen sedan 2012 och har lång erfarenhet med hög kunskap inom området. Vi sätter kvalitet i fokus och kan stoltsera med Skånes nöjdaste solcellskunder. Nu söker vi en självgående installationselektriker som vill ha nya utmaningar inom en snabbväxande framtidsbransch.

Du får ett intressant och varierande jobb. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
 • Planering av elinstallationer.
 • Inköp av elmaterial.
 • Installation av växelriktare, laddboxar och batterier.
 • Kontakt med nätägare.
 • Stöd till bolagets projektörer, tekniker och montörer vid elinstallationsfrågor.
 • Felsökning av solcellsanläggningar.
Du kommer arbeta tätt med projektledare och ledande montörer för installation av solcellsanläggningar. Det är viktigt att du är bra på att samarbeta med kollegor samt ger våra kunder ett trevligt bemötande. Du är självgående, kan ta egna initiativ och trivs med att ta till dig ny information om produkter samt dess montageanvisningar. Vårt arbetsområde är huvudsakligen sydvästra Skåne och vi kan garantera dig en kul och varierande vardag!

Dina erfarenheter

Du som söker den här tjänsten tror vi har flera års erfarenhet som installationselektriker eller ledande montör och är intresserad av en ny utmaning. Du ska vara van att arbeta självständigt och planera din tid. Har du tidigare erfarenhet av solenergi är det ett plus, men inget krav. Du bör också ha grundläggande kunskap inom IT och nätverkskommunikation.

Som person är du nyfiken, teknikintresserad och vill lära nytt. Du arbetar noggrant och är en lagspelare som vill hjälpa oss utveckla bolaget genom att dela med dig av dina kunskaper.

Svenska & Engelska i tal och skrift, relevant utbildning och B-körkort är ett krav.

En bra och utvecklande arbetsplats

Vi är ett lokalt växande familjeföretag som vill att du ska trivas på jobbet. Vi är ett bra team och för att underhålla vår fina laganda gör vi regelbundet aktiviteter tillsammans. Under åren har vi gjort allt från gemensamma solcellsinstallationer med kringaktiviteter, matlagning och övernattning till after work med bastu och mat.

Förutom att du får grymma kollegor och ett varierat arbete, erbjuder vi en rad förmåner som anställd hos oss:
 • Konkurrenskraftig lön och bra arbetsvillkor
 • Bonus
 • Tjänstepension och sjukvårdsförsäkring
 • Friskvårdsbidrag
 • Servicebil
 • Möjlighet till utbildningar
Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar löpande med inkomna ansökningar.
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.