Installationselektriker

Installationselektriker

Om tjänsten
Solens energi är ett växande familjeföretag där kunnande, nya tekniska lösningar och kunden står i centrum. De är experter på solenergi och vill stärka upp sitt team med en installationselektriker. Vi på B3 Personal letar nu för deras räkning efter dig som vill ha nya utmaningar och ett varierande jobb inom en spännande framtidsbransch!

I rollen som installationselektriker kommer du få möjligheten att arbeta tätt med projektledare och ledande montörer för installation av solcellsanläggningar. Det är duktig på att samarbeta med kollegor samt ger våra kunder det bästa bemötandet. Du är självgående, trivs med att ta egna initiativ och söker ständigt sätt att utvecklas på. Arbetsområdet är huvudsakligen sydvästra Skåne och du garanteras en kul och varierande vardag! I rollen ingår även:

-       Planering av elinstallationer.
-       Inköp av elmaterial.
-       Installation av växelriktare, laddboxar och batterier.
-       Kontakt med nätägare.
-       Stöd till bolagets projektörer, tekniker och montörer vid elinstallationsfrågor.
-       Felsökning av solcellsanläggningar.
Varför Solens energi?
Solens energi är ett lokalt växande familjeföretag som vill att du ska trivas på jobbet. Vi är ett bra team och för att underhålla vår fina laganda gör vi regelbundet aktiviteter tillsammans. Under åren har vi gjort allt från gemensamma solcellsinstallationer med kringaktiviteter, matlagning och övernattning till afterwork med bastu och mat.

Förutom att du får grymma kollegor och ett varierat arbete, erbjuder vi en rad förmåner som anställd hos oss:

-       Konkurrenskraftig lön och bra arbetsvillkor
-       Bonus
-       Tjänstepension och sjukvårdsförsäkring
-       Friskvårdsbidrag
-       Servicebil
-       Möjlighet till utbildningar
Kvalifikationer
Du som söker den här tjänsten tror vi har flera års erfarenhet som installationselektriker eller ledande montör och söker nu din nästa utmaning. Du har god vana av att arbeta självständigt och är duktig på att planera din tid. Har du tidigare erfarenhet av solens energi är det ett plus, men inget krav. För att fungera i rollen behöver du ha grundläggande kunskap inom IT och nätverkskommunikation.

Som person är du nyfiken, teknikintresserad och vill lära nytt. Du arbetar noggrant och är en lagspelare som vill hjälpa oss utveckla bolaget genom att dela med dig av dina kunskaper och din kompetens. För att vara aktuell för denna möjlighet behöver du behärska Svenska & Engelska i tal och skrift, ha relevant utbildning samt B-körkort.
Ansökan
Vi på B3 Personal arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående. Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Alexander på alexander@b3p.se
 
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (9 dagar kvar)