Projektledare

Projektledare

Teknisk projektledare
Vellinge / Göteborg

SAMON är ett globalt välrenommerat tillverkningsföretag för detektering av köldmediegas strax söder om Malmö i Vellinge. SAMON AB grundades 1990 och har sedan starten arbetat med gasdetektering, främst för kylindustrin men även inom andra områden där skadliga eller farliga koncentrationer av gaser kan förekomma.

"Min dag på jobbet är en blandning av att jobba med exportförsäljning, det långsiktiga "bygget" av team Solution Sales och hjälpa/avlasta kollegor i vardagen. Man känner att man behövs.

SAMON är ett litet bolag där varje medarbetare känner direkt delaktighet i företagets utveckling och resultat. Detta skapar VI känsla där man tar ansvar och alla känner att alla säljer. Alla medarbetare blir sedda och återkoppling från chefer och kollegor sker både planerat och spontant, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö/trivsel där det skrattas mycket."
  • Pekka Relander, Senior Manager Solution Sales
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill bli vår nya tekniska projektledare. Som projektledare ansvarar du för genomförandet av projekt tillsammans med dina kollegor. I rollen är du en nyckelperson som kommer leda, styra och driva projekten från uppstart till avslut. Du ansvarar för bland annat kalkylering, budget, tidsplan samt dokumentation. Du kommer även ingå i vår tekniska support och stötta både interna samt externa kunder.

"SAMON arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet. Vi blev nyligen certifierade av Great Place to Work Sverige! Ett tydligt tecken på att vi arbetar på rätt sätt och att våra kollegor trivs på jobbet.

Vi står nu inför en mycket spännande resa, vi satsar stort på att utvecklas och vidareutveckla vår produktportfölj gentemot våra kunder. Vi har bara det senaste året öppnat tre nya filialer i Europa och vi planerar att fortsätta erbjuda våra produkter på ännu fler lokala marknader framöver."
  • André Lagesson, Service & Aftersales Director
Din profil
För att lyckas i rollen som projektledare är du kommunikativ, affärsmässig och har ett gott samarbete med dina kollegor. Du har ett intresse för sälj och har lätt att ta till dig ny teknik. Du är van att vara ute hos kunder för att bygga relationer och du stimuleras och trivs med att ha många aktiviteter i gång samtidigt. Som person är du driven, förtroendeingivande, flexibel och ansvarstagande. I en liten organisation bör du även vara prestigelös och en sann lagspelare där kunden alltid är i stor fokus.

Vidare ser vi gärna att du har:
  • Elteknisk bakgrund inom styr/regler/automation, gärna inom kyla med god teknisk förståelse
  • Kunskap om entreprenadjuridik
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift
Vi erbjuder
Du blir en del i vårt team med kollegor i Sverige likväl som internationellt. En gedigen introduktion, som nyanställd ska du få möjlighet att växa med uppgiften utifrån din bakgrund och erfarenhet för att lyckas inom SAMON. Vi ger dig ett stimulerande, utvecklande samt självständigt arbete inom ett företag under expansion. Vi har även blivit certifierad av Great Place to Work.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-50 14 29 och Cassandra Åkerblad, 0720-70 89 70 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Samon
Samon har ett brett produktsortiment för detektion av olika gaser och relaterade styrlösningar. De har lång erfarenhet av system för kostnadseffektiv och säker gasdetektering, både på land och på den marina sidan. Samon kombinerar hög och specifik kompetens med professionell service och utbildning. Läs mer om bolaget på www.samon.se
Mer info
Kontaktperson Josefine Petersson
Telefon 0702-50 14 29
Område Vellinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 3 nov 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.