Restaurangchef

Restaurangchef

Vi vill tillsammans med Dig skapa Näsets nya mötesplats!


Restaurang Strandbaden i Falsterbo utökar och söker nu en restaurangchef på full tid, som med sin kunskap och erfarenhet vill driva restaurangen och ta den till nästa nivå.

Vi erbjuder dig en roll i ett företag som befinner sig i en expansiv fas och där du är en del av en större organisation. Restaurang Strandbaden drivs av Caterevent sedan sommaren 2019.

Företaget driver även konferensanläggningen Malmö Börshus samt arbetar med catering, uthyrning och bemanning.

Caterevent ansvarar även för all mat, dryck och fest på Falsterbo Horse Show. Med ca 200 medarbetare ser vi till att de 60.000 besökarna får en bra upplevelse i Falsterbo.

Restaurang Strandbaden ligger vackert inbäddad i lummig grönska vid den vackra sandstranden i Falsterbo. Restaurangen är en del av Falsterbo Strandbad som även huserar turistcenter, konsthall och naturrum.

Hos oss kommer du att arbeta med lunchservering, á la carte servering, event, bröllop, konferens mm. Restaurangen är i uppstartsfasen och här kommer du ha möjlighet att utforma din roll och utveckla restaurangen. Det fantastiska läget och den unika lokalen gör att möjligheterna för restaurangen är många.
Vi söker en idéspruta som drivs av utmaningar och ser möjligheter och som har en förmåga att med positivitet, energi och en hög servicenivå leverera en gästupplevelse av högsta kvalité.

Som restaurangchef hos oss ansvarar du för hela verksamheten, både den operativa och den administrativa delen, och är en del i den dagliga driften. Du ansvarar för beställningar och inventering och för att organisera det dagliga arbetet, skapa goda rutiner samt förändra och skapa nya där det finns behov. Med energi och hög servicenivå leder och inspirerar du dina medarbetare. Du säkerställer god kvalité och gästnöjdhet.

Som person bör du;

- Ha erfarenhet inom yrket

- Kunna behålla lugn och fokus även när tempot ökar

- Vara kvalitetsinriktad

- Ha lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar och

omständigheter

- Vara kreativ och engagerad

- Ha en positiv energi som smittar av sig på andra

- Brinna för att utveckla och coacha dina medarbetare

Vi ser fram emot din ansökan!

Maila ansökan till info@caterevent.se

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jenny Rom, 0703-483304
Mer info
Kontaktperson Jenny Rom
Telefon 040-483304
Email Mejla Jenny Rom
Område Vellinge
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (16 dagar kvar)