Ledande montör till Eltecnos ställverksavdelning.

Ledande montör till Eltecnos ställverksavdelning.

Ingress om kunden
Eltecno utvecklar, designar, producerar och marknadsför färdigkopplade tekniska lösningar till framförallt den svenska marknaden, men även till våra nordiska grannländer.vi har 80 duktiga och motiverade medarbetare som skapar koncept bestående av högkvalitativa produkter som tillgodoser marknadens krav på god funktionalitet, kvalitet, pris och service. Vi har kontor, produktion och lager i egna lokaler i vellinge.

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi på Eltecno designerar, konstruerar och tillverkar El-centraler och LSP-Ställverk. Du bildar arbetslag tillsammans med våra befintliga ställverksmontörer och arbetar i projektform där varje ställverk hanteras som ett separat projekt som leds av en projektledare.

Du erbjuds ett omväxlande arbete, där inget projekt är det andra likt och varje projekt innebär nya utmaningar för dig och ditt team. Ett litet projekt kan vara klart på en vecka medan stora kan vara ett par månader.

Varje projekt innebär mekanisk montering, elektrisk montering och kabeldragning. Du kommer också arbeta mycket med sågning, kapning och böjning av koppar.

Utbildning
Avslutat gymansieutbildning från elprogrammet eller motsvarande erfarenhet.

Erfarenhet
Vana från montera efter kretsschema och/eller förbindingstabell.
Erfarenhet från plåtarbete.
vana från att arbetsleda eller ledaregenskaper från idtotten eller liknande.

Personliga kvalifikationer
Engagerad och motiverande

Lön och anställningsvillkor
Marknadsmässig lön

Ansökan
Vi kommer kalla löpande till intervju och vill gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Startdatum
Augusti

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Anders Pålsson
Telefon 0702-198700
Område Vellinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.