Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Ekonomiasistent/administratör till ISS Facility Services ISS Facility Services söker nu en ekonomiassistent/administratör till vårt förvaltningskontor i Vellinge. Du kommer tillsammans med de övriga i teamet säkerställa att vår kund fortsätter att se oss som en proaktiv och kvalitativ partner. Teamet arbetar med förvaltning och drift av Vellinge kommuns fastigheter. Våra medarbetare arbetar i varierande rollerna så som förvaltare, förvaltningsassistenter samt projektledare. Förvaltningsavdelningen arbetar i tätt samarbete med driftavdelningen.

Din placering är på ISS kontor i Vellinge och du kommer att rapportera till vår förvaltningschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent/administratör:
  • Ansvara för kontering av fakturor i både ISS ekonomisystem och Vellinge kommuns ekonomisystem
  • Ekonomiska avstämningar, prognosunderlag, analyser och rapporter
  • Behjälplig med moms- och skatteredovisning, deklarationer och årsredovisningar
  • Kundkontakter internt och externt med fastighetsförvaltare, leverantörer och beställare
  • Utveckla kunduppdraget och aktivt medverka till merförsäljning
  • Samarbete med driftavdelning och övriga ISS kontor
Kvalifikationer och erfarenhet Du som söker är gymnasieekonom eller likvärdigt och har ett stort intresse för och erfarenhet inom redovisning. Du har minst 2-3 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller konsultsidan. Du är van att arbeta i Excel och moderna affärssystem samt bra på att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Erfarenhet från arbete med Qlickview, Unit4 UBW (Agresso), Basware och LEB är en merit.

Personliga egenskaper Vi söker dig som är affärsmässig, lyhörd och en god kommunikatör. Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. Du har en analytisk förmåga, du är strukturerad samtidigt som du är drivande och tar egna initiativ. Du ser styrkan i att jobba i en miljö där man tillsammans med övriga i teamet löser uppgifterna för att skapa högsta möjliga kundnytta. Du delar våra värderingar kvalitet, entreprenörskap, ärlighet och ansvar. Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Du får vara med och påverka vår fortsatta utveckling av processer och verktyg allt i ett syfte att skapa ett mervärde för våra kunder. Vi kan också garantera att du får kul på jobbet. Placeringsort: Vellinge Om ISS Facility Services ISS Facility Services, Teknik och Energi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med ca 9 000 medarbetare. Vi hjälper till med drift och förvaltning av fastigheter. Läs mer på www.se.issworld.com.

Ansökan Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna rekryterande chef Håkan Lundberg på 0730-45 60 62 eller hakan.lundberg@se.issworld.com.

Observera! Vi tar inte emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 29 juni 2018.
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?